Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbíznátok tovább a feleségetekben a telefonban
szerelmes sms-ek találása után?
Nem. Bár ehhez azért több infó kéne. Rákérdeztél nála? Mit mondott?
2010. febr. 16. 11:05
Nem hiszem, hogy valaha is keresgélnék a feleségem telefonjában. Szerintem már ez a bizalmatlanság jele. Kedves kérdező, te belül már eldöntötted, hogy bízol-e vagy sem, tulajdonképpen csak külső megerősítést keresel önmagad igazolására. És a válasz egy visszakérdezés: ha mindenki azt válaszolná, hogy "igen, én ezek után is megbíznék benne", akkor te is megbíznál? Nyilván nem. Már döntöttél, igazából nincs szükséged a válaszokra, csak egy panaszfórumra.
2010. febr. 16. 11:15
nem. de kis furfanggal pl egy új sim kártyával
írnék neki én a pasi nevében, és úgymond helyzetbe hoznám.
na anyukám hogy is van ez?? mondjadmár!!
2010. febr. 16. 11:15
Hát ha nem barátnőnek van küldve h kukkolja meg a szép szövegeket, akkor semmi pénzért. Eddig megbíztál benne, ha olvasgatod az smseit?:D
2010. febr. 16. 11:16
5/12 A kérdező kommentje:
11:15 nek. Nem keresgéltem a telefonjában, hanem a kisgyermekünk játszott vele és akkor lettem rá figyelmes. Tudom hihetetlen de így van.
IGAZ NEM VAGYOK FELESÉG, DE A TELEFONOMBAN VANNAK SZERELMES IDÉZETEK. Amit saját magam írtam be. Pontosan hol találtad meg? A bejövő sms-nél? De amúgy ez nem szép dolog. Itt kész tanácsot, hogy mit tegyél? Hát a helyedben rég rákérdeztem volna. Amúgy meg aki azt ajánlja, hogy vegyél egy új kártyát és arról írogass neki az még aljasabb dolog. Jobb személyesen ezt megbeszélni, mint így "nyomozgatni" utána. Fordított esetben hogyan érnéd magad, ha a felséged "nyomozgatna" utánad? Gondolkozz el ezen. 29/N
2010. febr. 16. 12:14
hát ha azok az smsek a bejövő üzenetek között, vagy az elküldött üzenetek között lennének akkor természetesen nem, és rá is kérdeznék, h ezek honnan vannak?
aki csakúgy szerelmes idézeteket tárol a telefonjában, azok másik mappában vannak, nem a beérkezett vagy az elküldött sms-ek mappában. ezeket vagy kapta, vagy küldte.
2010. febr. 16. 12:24
gondolom jó ideje együtt vagytok, ha már gyerek is van
mindenképpen beszélned kéne vele erről, hosszú kapcsolatban vannak megingások és lehet, ha szóba kerül rájön micsoda hülyeséget csinál éppen. azt hogy eztuán megbízol-e benne az csak egy komoly beszélgetés után derülhet ki, abból, hogy mit mondd neked. ha ugy döntötök folytatjátok, nyugodtan megmondhatod neki, hogy azért te neked kell egy kis idő amíg visszaáll a bizalmad felé és el kell viselnie , hogy több mindenre rákérdezel...stb.
2010. febr. 16. 14:30
A feleséged is biztos ugy gondolja (hogy az a barom ugyis bizik bennem). Ne halgass az eféle bizok nem bizok dumába, mert lehet hogy te bizol a feleségedbe csak az szarik rá. Hidd el tapasztalatból mondom. Én is biztam és jol ki is lettem használva, jó volt a biztos háttér amit nyujtottam, de csak arra voltam jó. Légy ovatos. Aki meg olyan fenemod bizik, az koppan a legjobban!
2010. febr. 16. 16:53
Nem. Már folyamatban van a válásunk...
Ugyanez volt a szitu, én mégis biztam még benne. Kár volt.
2010. febr. 23. 13:54
Kapcsolódó kérdések: