Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szemétség az a barátomtól, hogy csak akkor fogunk találkozni ha már nem menstruállok?
# 9
Mert honnan tudod, hogy a kérdező mit tett, és mit érdemel? Meg is ez a többesszám? Beteg vagy?
Hát, pl. én csak akkor lennék aljas egy férfival, ha más nők miatti rossz tapasztalati miatt bánna ocsmányul velem. De akkor nagyon. ;)
Gondolkozz el ezen! Lehet nemcsak én vagyok az, akire így hatna ez a gusztustalan vaktában ítélkezés.
12, beteg vagy.. anyád és nagyanyád is nő, ők is aljasak?
nem azért fogsz egyedül meghalni, mert mindenki köcsög veled... ők csak reagálnak..
Anyám főleg az.
Én régen kedves voltam, ti változtattatok ilyenné!
hát engem ne "ti"zz le, mert én férfi vagyok:D
hidd el, a nők is csak boldogulni akarnak.. sőt, ők méginkább párban, mint a férfiak...
gyötrelmes gyerekkorod lehetett, de ne másokon verd le, ne mást utálj érte! nincs baj a lányokkal, nem álnokok, nem rosszindulatúak... a döntő többsége nem, de persze kivétel mindig akad..
ha gyűlölködni jöttél ide a kérdés alá, akkor most menj innen, inkább kezdj el foglalkozni magaddal, mert rövid és keserves életed lesz, ha így folytatod!
Egyértelműen csak a szexre hajt.
Ha tényleg normálisan viselkedsz ilyenkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!