Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szemétség az a barátomtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szemétség az a barátomtól, hogy csak akkor fogunk találkozni ha már nem menstruállok?

Figyelt kérdés
Elvileg nagyon szeret meg blabla, erre most kipuhatolta mikor lesz vége a menszeszemnek és csak utána találkozunk.
2015. márc. 16. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

# 9

Mert honnan tudod, hogy a kérdező mit tett, és mit érdemel? Meg is ez a többesszám? Beteg vagy?

2015. márc. 16. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
4%
Minden nő aljas, egyik sem édemel segnyalást, pitizést.
2015. márc. 16. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem is a szex miatt van veled ááá dehogy...
2015. márc. 16. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát, pl. én csak akkor lennék aljas egy férfival, ha más nők miatti rossz tapasztalati miatt bánna ocsmányul velem. De akkor nagyon. ;)

Gondolkozz el ezen! Lehet nemcsak én vagyok az, akire így hatna ez a gusztustalan vaktában ítélkezés.

2015. márc. 16. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Elég sok dolgot próbálnak belénk táplálni a srácok pl hogy szeretnek, de amit te leírsz...az nem szerelem, mert nem csak akkor vagyok a másikkal ha jobb napjait éli és tökéletes... Ha jó a szex vele, akkor addig használd ki amíg nem jön egy jobb... És merj váltani, sokkal rosszabb úgy sem lesz ;)
2015. márc. 16. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:

12, beteg vagy.. anyád és nagyanyád is nő, ők is aljasak?

nem azért fogsz egyedül meghalni, mert mindenki köcsög veled... ők csak reagálnak..

2015. márc. 16. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:
5%

Anyám főleg az.

Én régen kedves voltam, ti változtattatok ilyenné!

2015. márc. 16. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

hát engem ne "ti"zz le, mert én férfi vagyok:D

hidd el, a nők is csak boldogulni akarnak.. sőt, ők méginkább párban, mint a férfiak...

gyötrelmes gyerekkorod lehetett, de ne másokon verd le, ne mást utálj érte! nincs baj a lányokkal, nem álnokok, nem rosszindulatúak... a döntő többsége nem, de persze kivétel mindig akad..

ha gyűlölködni jöttél ide a kérdés alá, akkor most menj innen, inkább kezdj el foglalkozni magaddal, mert rövid és keserves életed lesz, ha így folytatod!

2015. márc. 16. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen csak a szexre hajt.

Ha tényleg normálisan viselkedsz ilyenkor is...

2015. márc. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!