Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lépnem kellene?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, de ismerjük egymást lassan 8 éve.
Mostanában , vagyis pár hónapja sokszor hallom barátnőktől , sőt még a tanároktol is, hogy mit várok a páromtol.
Kijelentette, hogy nem akar elvenni , soha nem képes eljönni hozzám, csak ha elmegyek érte kocsival (50 km-re lakik) , ha nem megyek akkor fenyeget hogy szakít velem.
Kapun belül még sosem voltam, állítása szerint "nem olyanok a körülmények náluk otthon".
Sosem kedveskedik semmivel, folyton megsértődik, iskola után 15 percet nem képes rám várni, de én várják rá, mert különben hiszti lesz.
és még sorolhatnám.
21 L
ő 22 F
" soha nem képes eljönni hozzám, csak ha elmegyek érte kocsival (50 km-re lakik) , ha nem megyek akkor fenyeget hogy szakít velem. "----> igen de nagyon gyorsan.
Hallod ilyen max fordítva szokott lenni :)
(Az meg, hogy nem akar elvenni az szerintem amúgy sem lényeges most és még ráérne)
Instant lapát
Kivéve, ha még szeretnéd élvezni ezt a helyzetet pár évig.
Csak 2 év után kezdtek el a barátok,ismerősök aggódni miattad?
Hogy lakik a barátod ott,ahol "nem olyanok a körülmények"?
Te egyáltalán érted.hogy miről beszél,törődsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!