Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rocker fiúknak a rocker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker fiúknak a rocker lányok jönnek be, vagy inkább a nőiesebb lányok?

Figyelt kérdés

Vagy ez is pasitól függ?

Mondjuk ismerek egy olyan fiút, akinek most egy elég kemény rocker nője van, de előtte egy nagyon szép modell feelingű barátnője volt...

Az érintettek is (ha vannak) nyilatkozhatnak, sőt, az volna csak igazán jó. :D

2010. febr. 16. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ÉN is metal, meg punk zenét hallgatok, de nem nézek ki úgy külsőre, hajam is levágattam már 3 éve, normálisabban öltözök, meg kisportoltam magam, de belül megmaradt a fémzene szeretete, meg a punk zenéé is.:)

Mikor úgy öltöztem, mint a rockerek, akkor is mindig normál csajaim voltak, sose volt az az igazi kő rocker, és van köztük szép, de szeretetem a nőies nőket.:))

2010. febr. 16. 16:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a válaszokat. :D Úgy látom itt is megoszlik a vélemény, kinek ez, kinek az. :D

Végülis nekem a zene a legfontosabb és az érdeklődési kör. És egy olyannal sokkal könnyebb az együttlét, akivel megegyeznek ezek a dolgaink. :D

2010. febr. 16. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Így van METAL, meg koncertek, és majd megtalálod a neked valót, elég vegyes a felhozatal már a koncerteken, néha meg is lepődök, megkérdezem magamtól, hogy tényleg rock koncert van-e, annyira vegyes a nép:):):)
2010. febr. 17. 01:48
 14/16 anonim ***** válasza:
"Éljen az arany középút." Igen, ő az aki már kinőtte. :D 27/L
2010. márc. 1. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Én egy 19 éves, Glam Rock n' Rollt hallagtó lány vagyok.

Régen olyan "atomrockeres" voltam, ma már inkább nőies vagyok. Az öltözködésem tükrözi, hogy szeretem a rockot, ugyanakkor nagyon nőies. Sok a fekete elem, de nem viszem túlzásba sem. Hordok magassarkút is, szoknyát is.

A fiúk a szép nőket szeretik, ennyi. Egy igazi férfi pedig érzi a szépséget.

Egyébként a legtöbb rocker egy röhej. Annyira bénán tudnak felöltözni sokszor. Én pl. azt sem bírom, amikor egy lány acélbetétest hord és vedeli a sört. Kiábrándító.

Szóval, attól, hogy nők vagyunk és szeretjük a szép, nőies dolgokat még ki lehet fejezni, hogy szeretjük a rockot. :)

2011. márc. 1. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Én csak egy átlagos lány vagyok,de megtetszettem egy rocker fiunak,össze is jöttünk,két hónapja vagyunk együtt,szóval :D
2013. jan. 26. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!