Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rocker fiúknak a rocker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker fiúknak a rocker lányok jönnek be, vagy inkább a nőiesebb lányok?

Figyelt kérdés

Vagy ez is pasitól függ?

Mondjuk ismerek egy olyan fiút, akinek most egy elég kemény rocker nője van, de előtte egy nagyon szép modell feelingű barátnője volt...

Az érintettek is (ha vannak) nyilatkozhatnak, sőt, az volna csak igazán jó. :D

2010. febr. 16. 00:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A rocker fiúk nem egy homogén szegmens, tehát a kérdés értelmezhetetlen.
2010. febr. 16. 00:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én rocker lány vagyok, nekem általában rocker fiúim voltak mindig. De szerintem inkább azért, mert velük tudtam együtt bulizni, koncertekre járni, közösebb volt az érdeklődési körünk és olyan helyeken ismerkedtünk össze, ahová nem igazán jártak pláza boyok.
2010. febr. 16. 00:20
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Én a hajamat már levágattam, és nem öltözködök rockerként, kinőttem belőle. Rocker lányok közül is csak a lazábbak vonzottak mindig, inkább az átlagos öltözködésű, szép arcú, csinos testű lányok vonzottak mindig.

19F

2010. febr. 16. 00:21
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
Ez attól függ, hogy néz-e ki annyira jól a rocker pasi, hogy szóba álljon vele egy szép lány, vagy csak egy csúnyácska, loboncos hajú, bakancsos boszi... Némelyik rocker lány olyan szép lenne, ha nem csinálna bohócot magából. Attól, hogy nincs a füléig kihúzva feketével a szeme még hallgathat rock zenét...
2010. febr. 16. 00:22
 5/16 A kérdező kommentje:

Én nőiesen öltözködöm, és szeretem is a nőies dolgokat. Viszont csak rock ill. metál zenét hallgatok, és inkább a rocker fiúk jönnek be. De eddig többségbe inkább azt láttam h az olyan fiúk, akik nekem is tetszettek, azok rocker (fekete cucc, smink stb) lányokkal voltak.

Szóval ez így rossz. xD De remélem nem minden esetben vagy így. =)

2010. febr. 16. 00:54
 6/16 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés. én magamat legalább pragmatistának, inkább LaVey-féle sátánistának tartom, gót, death, black metált és klasszikusokat hallgató férfi vagyok, mégis világ életemben csak olyan nő jött szóba nálam, aki klasszikusan nőies, tisztalelkű, lehetőleg keresztény értékrendű lány. Mert csak hosszútávra kerestem társat, ekkor pedig lesznek a zenénél és a filozófiánál sokkal fontosabb tényezők.

Kérdésedre a válasz szerintem nem szubkultúra által meghatározható, inkább szándék alapján. Ha valakinek egyéjszakás, vagy tart-amig-tart de nem kell túl komolyan venni kapcsolat kell, azoknak biztos, hogy az azonos szubkultúrájú fiúk-lányok jönnek be, mert velük megvan az a kezdeti azonos értékrend, és hullámhossz, amiben mással magyarázkodni kellene, és ez előny lehet.

2010. febr. 16. 01:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Én rocker vagyok és nem feltétel, hogy rockot hallgasson. De ha megegyezik a zenei stílusunk az jó.
2010. febr. 16. 01:35
 8/16 anonim ***** válasza:

A csinos lányok nagy valószínűséggel mindenkinek bejönnek. ;)

Az én párom metálos, és nagy közös kapocs kettőnk között a metálzene szeretete, de a ruhatárunk teljesen normális, átlagos, földszinekből áll (meg persze fekete is, de nem az az elspdleges szempont, no).

2010. febr. 16. 07:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

00:21 falra mászok az ilyen kinőttem belőle dumától, ez úgy hangzik,mintha magasabb értelmi színvonalon lennél azoknál az embereknél akik szeretik a rock zenét és kinézetükben is hangsúlyozzák azt.Szerintem amúgy a lényeg, hogy ne essen egy lány a végletekbe.Ne nézzen úgy ki,mint egy halálmadár de azért plázabitch se legyen. Éljen az arany középút.

23/F

2010. febr. 16. 08:47
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

hát a normális lányok jobban tetszenek de azért a rocker lányok is tetszenek ha nem csúfítja el magát...

hát én hungarista vagyok de szerintem ha egy lány szép akkor az öltözködése mind1...

16/F

2010. febr. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!