Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy barátom többet szeretne?
Van egy fiú, aki az egyik legjobb barátom, de az utóbbi időben elkezdtem úgy érezni, hogy ő többet szeretne a barátságnál. Egy darabig csak sejtettem, aztán egyszer (valamennyi alkohol hatása alatt) mondta, hogy szeretne megcsókolni. Akkor azt mondtam, hogy ebben az állapotban szerintem nem a legjobb ötlet, meg nem is voltam benne biztos, hogy komolyan gondolja, de aztán megint előjött a dolog. Ő is azt mondta, hogy nem biztos, hogy jó ötlet az egész, de attól még szeretné.
Nem azt mondom, hogy nekem egyáltalán nem tetszik, de nem tudom, hogy nem azért van-e csak, mert olyan sokat vagyunk együtt, meg nem is akarom elrontani a barátságunkat. Szerintetek mit lehet tenni? Lehetséges, hogy idővel igazán vonzódnék hozzá? Vagy próbáljam inkább hagyni valahogy az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!