Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják a válaszolók szinte minden párkapcsolati, házassági problémára azt, hogy "szakíts", "lépj tovább", stb?
Ha féltékeny vagy, szakítsál. Ha elmúlt az első tűz és egy kicsit unatkoztok, szakítsál. Ha bunkó volt a párod, szakítsál. Ha megtetszett egy másik férfi/nő, akkor szakítsál, akkor is, ha házasok vagytok és gyerek van...
Pfff. A hűség, a két SZEMÉLY (értsd: nem pusztán 2 test) közötti kapcsolatnak már nincs semmi értéke azok szerint, akik mindenre egy választ ismernek, azt, hogy "lépj tovább, szakíts"?
Szerintem a problémák nagyon nagy %-át igenis meg lehet oldani egy kis erőfeszítéssel, és a másik ember nem olyan, mint egy kocsi, amit lecserélek, ha már unom.
"Szerintem blolond az aki, egy vad idegen tanácsának ad igazat."
A kérdezőnek te is vadidegen vagy. Akkor, ha hallgat rád akkor bolondnak titulálod. Szóval vagy bolond a kérdező, vagy ne hallgasson rád. Ezzel lebolondozod az oldal összes kérdezőjét. A válaszadók meg hülyék, hogy bolondokkal szóba állnak. Gondolkozz már el rajta egy kicsit, hogy miket írsz! Idegen is adhat hasznos tanácsot, én is kaptam már.
sok kérdésre azért ez a válasz, mert amikor ide irnak embernek, az már a végső utáni stádium, meg vannak alázva a kapcsolatukban, csak szenvednek együtt, és arra várnak, hogy valaki mondja ki helyettük, hogy vége, mert nem akarják elengedni a másikat. vagy nem tudják. mert ez a másik népbetegség, hogy a szerelem az örök, ahhoz mindenképpen ragaszkodni kell, minden kapcsolatot meg lehet javitani. hát nem lehet. pl. ha van megcsalás a sztoriban, az már nagy esélyel szakitás lesz előbb-utóbb, ritka az olyan kapcsolat, ami azt túléli.
egyébként én nem vettem észre, hogy ennyiszer az lenne a válasz, hogy szakitás, inkább fele-fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!