Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért írják a válaszolók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják a válaszolók szinte minden párkapcsolati, házassági problémára azt, hogy "szakíts", "lépj tovább", stb?

Figyelt kérdés

Ha féltékeny vagy, szakítsál. Ha elmúlt az első tűz és egy kicsit unatkoztok, szakítsál. Ha bunkó volt a párod, szakítsál. Ha megtetszett egy másik férfi/nő, akkor szakítsál, akkor is, ha házasok vagytok és gyerek van...

Pfff. A hűség, a két SZEMÉLY (értsd: nem pusztán 2 test) közötti kapcsolatnak már nincs semmi értéke azok szerint, akik mindenre egy választ ismernek, azt, hogy "lépj tovább, szakíts"?

Szerintem a problémák nagyon nagy %-át igenis meg lehet oldani egy kis erőfeszítéssel, és a másik ember nem olyan, mint egy kocsi, amit lecserélek, ha már unom.

2008. aug. 25. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem blolond az aki, egy vad idegen tanácsának ad igazat."

A kérdezőnek te is vadidegen vagy. Akkor, ha hallgat rád akkor bolondnak titulálod. Szóval vagy bolond a kérdező, vagy ne hallgasson rád. Ezzel lebolondozod az oldal összes kérdezőjét. A válaszadók meg hülyék, hogy bolondokkal szóba állnak. Gondolkozz már el rajta egy kicsit, hogy miket írsz! Idegen is adhat hasznos tanácsot, én is kaptam már.

2008. aug. 25. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Valahol igazad van. De vannak olyan esetek, amikor egyszerűen nem érdemes szenvedni. Amúgy az én válaszom is többnyire ilyen jellegű, azzal a kitétellel, hogy ha nem sikerül helyrehozni a dolgokat. Ugyanis ha nem sikerül, minek erőltetni? Tapasztalataim alapján a helyzet csak romolhat.
2008. aug. 25. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én filozófiám szerint ami nem megy, nem kell erőltetni. Látom most is anyósomékat, harmincvalahány éves házasok, és látom rajtuk, hogy kizárólag azért vannak még egymás mellett mert házasok. Ölik egymást, ha két óránál hosszabb ideig vannak együtt, és emiatt nekiálltak piálni is. Szóval ha egy párkapcsolat nem működik, akkor igenis tovább kell lépni, mint tovább benne maradni boldogtalanul. Ezen az se változtat ha házasok, azt is fel lehet bontani. A bonyolultabb eset ha gyerek is van, de akkor is inkább a szétválás, mint, hogy a gyerek abban nőjön fel, hogy a szülei állandóan veszekednek.
2008. aug. 26. 02:06
 14/16 anonim ***** válasza:

sok kérdésre azért ez a válasz, mert amikor ide irnak embernek, az már a végső utáni stádium, meg vannak alázva a kapcsolatukban, csak szenvednek együtt, és arra várnak, hogy valaki mondja ki helyettük, hogy vége, mert nem akarják elengedni a másikat. vagy nem tudják. mert ez a másik népbetegség, hogy a szerelem az örök, ahhoz mindenképpen ragaszkodni kell, minden kapcsolatot meg lehet javitani. hát nem lehet. pl. ha van megcsalás a sztoriban, az már nagy esélyel szakitás lesz előbb-utóbb, ritka az olyan kapcsolat, ami azt túléli.

egyébként én nem vettem észre, hogy ennyiszer az lenne a válasz, hogy szakitás, inkább fele-fele.

2008. aug. 26. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Kiment a divatból a kitartás.
2008. aug. 26. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem azért irják ezeket mert ezt gondolyák.
2008. szept. 21. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!