Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor öleltek meg téged utoljára?
Figyelt kérdés
Ki volt az?
Korod és nemed kérlek írd le..
2015. márc. 15. 10:26
21/42 anonim válasza:
Ebben a percben, a húgom :D kis cuki ^_^
17/L
22/42 anonim válasza:
Pénteken, a barátnőm. 20/F
És tudatom itt a sok önsajnáltató férfiemberrel, hogy én is ocsmány vagyok, és lám, sikerült.
25/42 anonim válasza:
Úgy nagyjából két hete
Az egyik lánybarátom.
20/F
26/42 anonim válasza:
Talán olyan két és fél éve lehetett, mikor unokanővérem megölelt
19/F
27/42 anonim válasza:
OFF: Lehet kicsit fáradt vagyok, de először azt olvastam: Mikor öltek meg téged utoljára ? O_o :D
Amúgy 2 napja a legjobb barátnőm :)
21/l
28/42 anonim válasza:
Egy hete egy nagyon idős, 90 éves bácsi, teljes szívből, nagyon jó volt:)
Azt hiszem azóta anyukámmal is megöleltük egymást:)
20L
29/42 anonim válasza:
Szerintem párkapcsolatról van szó többeknek nem jön le, engem senki ezidáig 33 F, tudom szar dolog s az élet rájöttem rég.
30/42 anonim válasza:
Tegnap anyukám, múlt hét szerdán barátom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!