Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt voltam? :/
3honapig voltam egyutt a baratommal es ma delelott szakitottam.
tegnap tortent bennem valami es este meg barmit megtettem volna erte viszont ugy keltem hogy mar nem szeretem.. :/ be akart mutatni a szuleinek es az egesz familianak 15nap mulva es mar az eskuvonket tervezte.De olyan szinten kiszerettem belole hogy nagyon meglepodtem.
Csak hogy felreertes ne essek volt elozmenye is annak hogy kiszerettem belole mert sokat bantott es rengeteget hisztizett es gyakori volt a feltekenysegi roham is.
Szerettem ot nagyon de mar nem..
Mikor normalisan elmagyaraztam neki hogy miert szakitok vele, elkezdett sirni es hozzambujni hogy o nem alar elveszteni es nem tud nelkulem elni :/ mikor hazaert akkor szervagdosta a karjat es azt mondta megoli magat mert ha mar nem szeretem az neki egyenlo a halallal.
Aztan mikor kiderult szamara hogy ez nekem nem megy tovabb elkezdett a legocsmanyabb jelzokkel illetni..es mikor elegem lett es el akartam menni utannam jott es mondta hogy nem bir elengedni mert kellek neki es neki nem kell mas.
4oramba telt osszesen a szakitas es most buntudatom van es fura erzes hogy nem beszelek vele este de mostmar hozza kell szoknom...de ajj olyan banatos es szomoru lehet :'//
ez a szakitas csak miatta lett rossz szerintem..de viszont lelkiismeret furdalasom van ://
en 17/L o 19/F
Az exed egy beteg ember, és csak érzelmi zsarolást alkalmazott rajtad úgy, hogy még ő se tudta, hogy zsarol téged. Neki ez volt a természetes reakció a szakításra a mentális betegsége miatt.
A helyében egy normális ember felajánlotta volna neked szakítás után, hogy nem fog többé keresni, de ha meggondolod magad, esetleg megbánnád, néhány nap, esetleg hét után nyugodtan írhatsz neki, nem tilt le, nem nyomja ki a telefont, és ha ő is úgy érzi, esélyt adhat az újrakezdésre. Ez egy korrekt szakítás, amit leírtam. Amit ő csinált, az egy beteg elme szenvedése. Eszedbe ne jusson visszamenni hozzá, a végén képes lenne kárt tenni benned is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!