Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? Vagy jogos az elkeseredettségem?
Párommal 1 hónapja nem találkoztam, mert egy határidős munkát sos be kell fejeznie, napi 12 órákat dolgozott hétvégente is, oké, nem nyüstölöm, h talizzunk, hallatszik a telefonban, h hulla fáradt.
De: a barátaival érdekes módon össze tudott futni meginni 1 sört és pár óra dumcsira, a kolléganőjének tudott egy fél napot segíteni költözködés miatt, csak nekem mondja mindig h fáradt és szeretné magát kipihenni, ne haragudjak rá. Viszont egy hete (állítólag fáradság miatt) úgy beszél velem, mint akit nem érdeklem, türelmetlenül felcsattan, hamar leteszi a telefont.
Felvetettem, h holnap este találkozhatnánk pár órára, de ő most is fáradt, felhalmozódtak a dolgai, ne haragudjak...
Azt mondtam, mint mindig: semmi baj, megértem, nem sértődök meg ilyeneken.
Viszont nekem ez fáj, h minden előbbre való, mint én, pedig a végén csak annyit kértem, hogy egy ölelésnyi időre találkozzunk, mert nagyon hiányzik, és nem, nem, nem.
Nem tudom eldönteni, h én reagálom túl a helyzetet és vissza fognak állni a dolgok (ma befejezte a határidős munkáját) és tényleg csak a fáradság miatt ilyen vagy jogosan bántódtam meg?
Miért lennék sötét azért, mert szerelmes vagyok valakibe és nem szeretném elveszíteni?
És miért örül más annak, hogy valaki (akit nem ismer) szomorú?
Igen, engem a "harmatgyenge" dumákkal is le lehet szerelni, ebben tökéletes palimadár vagyok mindenki számára.
Bár mindketten budapestiek vagyunk, de több mint 1,5 óra minimum, hogy találkozni tudjunk, neki meg reggel 6-kor kezdődik a munkája, nekem 8-kor, és egyikünket sem engednének el ilyen hosszú ebédszünetre (nekem konkrétan 20 perces, neki 30).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!