Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom? Vagy jogos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom? Vagy jogos az elkeseredettségem?

Figyelt kérdés

Párommal 1 hónapja nem találkoztam, mert egy határidős munkát sos be kell fejeznie, napi 12 órákat dolgozott hétvégente is, oké, nem nyüstölöm, h talizzunk, hallatszik a telefonban, h hulla fáradt.

De: a barátaival érdekes módon össze tudott futni meginni 1 sört és pár óra dumcsira, a kolléganőjének tudott egy fél napot segíteni költözködés miatt, csak nekem mondja mindig h fáradt és szeretné magát kipihenni, ne haragudjak rá. Viszont egy hete (állítólag fáradság miatt) úgy beszél velem, mint akit nem érdeklem, türelmetlenül felcsattan, hamar leteszi a telefont.

Felvetettem, h holnap este találkozhatnánk pár órára, de ő most is fáradt, felhalmozódtak a dolgai, ne haragudjak...

Azt mondtam, mint mindig: semmi baj, megértem, nem sértődök meg ilyeneken.

Viszont nekem ez fáj, h minden előbbre való, mint én, pedig a végén csak annyit kértem, hogy egy ölelésnyi időre találkozzunk, mert nagyon hiányzik, és nem, nem, nem.

Nem tudom eldönteni, h én reagálom túl a helyzetet és vissza fognak állni a dolgok (ma befejezte a határidős munkáját) és tényleg csak a fáradság miatt ilyen vagy jogosan bántódtam meg?

2015. márc. 14. 21:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Miért lennék sötét azért, mert szerelmes vagyok valakibe és nem szeretném elveszíteni?

És miért örül más annak, hogy valaki (akit nem ismer) szomorú?

Igen, engem a "harmatgyenge" dumákkal is le lehet szerelni, ebben tökéletes palimadár vagyok mindenki számára.

Bár mindketten budapestiek vagyunk, de több mint 1,5 óra minimum, hogy találkozni tudjunk, neki meg reggel 6-kor kezdődik a munkája, nekem 8-kor, és egyikünket sem engednének el ilyen hosszú ebédszünetre (nekem konkrétan 20 perces, neki 30).

2015. márc. 14. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha a páromnak a barátaira lenne ideje, még akár csak fél-egy óra is, rám viszont már egy hónapja nem szentelne időt, erősen felmerülne bennem a gyanú, hogy soha nem is akar már látni, csak fél kimondani, hogy legyen vége.
2015. márc. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!