Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korábbi partnerek száma szerintetek tartozik a jövendôbelire?

Figyelt kérdés
Az elferdült világnézetû szûzfiú most erre ne válaszoljon. Azt már tudjuk.

2015. márc. 14. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem különösebben, de egy idő után azért fel szokott jönni a téma, és olyankor megbeszéljük. Nekem nincs sok, észben tudom tartani, azt is, hogy melyik volt komoly kapcsolat és melyik csak néhány alkalmas, vagy hosszabb távú szexkapcsolat. Valószínűleg, ha annyi pasim lett volna, hogy már én se tudnám, akkor egy még elfogadható számot bekamuznék, és lépjünk túl rajta. Azt nem mondanám, hogy "nem akarok erről beszélni", vagy "hagyjuk", mert szerintem az régen rossz... :D Egyrészt arra ad következtetést, hogy rengeteg partnere volt az illetőnek, valamint szerintem bizalmatlanságot szül. Én pedig fontosnak tartom, hogy bízni tudjunk egymásban az adott partnerrel már a kapcsolat elejétől kezdve.
2015. márc. 14. 13:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem megnyugtatott, amikor megtudtam barátomról, hogy két partnere volt előttem (nekem ő az első).

Nem izgultam mondjuk túl a témát, de bíztam azért benne, hogy nem ilyen 15:D

2020. jún. 1. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!