Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már megcsalas? Megbocsatana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalas? Megbocsatanatok? Ha igen milyen hamar?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együt és minden happy. Egy hete egy másik srác mondta neki hogy mennyire vonzódik hozzá stb... A srácot kb 3 hete ismerheti. Elmondása szerint erősen habozott hogy most mi legyen és lényeg, hogy megfordult a fejében hogy szakítson velem emiatt. Mikor ebbe belegondolt nagyon bűnt bűntudata lett és elsírta magát.
2015. márc. 14. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Istenem hülye liba azonnal szakíts vele, hallgass az öregekre.
2015. márc. 14. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem történt semmi szóval nem megcsalás, de erősen elgondolkodnék, hogy dobjam-e a csajt.
2015. márc. 14. 00:18
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
Én megbocsátanék neki, hiszen nem feküdt le vele, nem csókolta meg, meg semmi ilyesmi, és bűntudata lett, szerintem kb 3 napig "hanyagolnám"
2015. márc. 14. 00:20
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

ha szeretne nem gondolkozott volna el ilyenen

dobd ki a p.csába

2015. márc. 14. 00:21
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Hiába nem történt semmi testileg, lelkiekben már megingott. Én szakítanék vele, nekem instabil érzelmű nő sosem kellett.
2015. márc. 14. 00:23
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Az azért aranyos tőle hogy ilyet elmondd neked. Amatőr. :D Hűséget fogad a ember nem vakságot. Meg lehet nézni a másikat, akár még fantáziálni is lehet róla, de ha nincs tettlegesség akkor nem megcsalás. Így viszont hogy az orrodra kötötte hogy gondolt másra eljátszotta a bizalmad...
2015. márc. 14. 00:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon elgondolkodtató válaszok.Hozzatennem a barátnőm elmondta a srácnak, hogy abból egész biztos nem lesz semmi, mert engem szeret. Nekem azt mondta hogy holnap kárpótol mindenért... Így változik a helyzet?
2015. márc. 14. 00:38
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
"megfordult a fejében hogy szakítson velem emiatt" - nem megcsalás, de szerintem itt gondok vannak. Rákapcsolnék, hogy minél jobban belém szeressen a leányzó. Ha igazán szerelmes, akkor az első körben elhajtja, nem hogy három hétig hagyja ott lebzselni és utána még meg is inog...
2015. márc. 14. 00:44
 9/14 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, hogy csak te hiszed, hogy a barátnőd. Ha még nem csalt meg vele, akkor pár napon/max héten belül megteszi. Készülj a szakításra, és nézegesd a csajokat.

De soha ne nősülj meg, és 5 évnél tovább ne tarts meg nőt!

37F

2015. márc. 14. 00:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez nem megcsalás.

Fél éve vagytok együtt, inkább örülj, h ennyire őszinte veled. Az, hogy sírt, emiatt a gondolat miatt, csak azt mutatja, hogy még a tudat is rossz neki, hogy megcsaljon. Szerintem nincs mitől félned, nem fog ő sose félre dugni.

Más nők utána fogják a fejüket és zokognak, nem előtte, egy ábránd miatt. Ugyan már.

2015. márc. 14. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!