Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim csúnyát mondott rám....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim csúnyát mondott rám. Ilyen előfordulhat?

Figyelt kérdés

Szó szerint azt mondta, hogy egy büdös k**rva vagyok. Ezt azért mondta, mert közöltem vele, hogy a főnöke csicskáztatja csak.

Őrá nem mondtam semmit, csak ennyit. Nem értettem miért kapja fel így ezért a vizet. Most pedig engem bántott meg.

Megbocsássak neki szerintetek?

2015. márc. 13. 15:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
ja magyarul lecsicskáztad a pasidat... még szép hogy bocsánatot kell kérned!
2015. márc. 13. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Te nagyon hulye, azt nem irod, hogy PONTOSAN mit mondtal neki, mi talaljuk ki, de lebarmozod a masikat. Hat, eszed nincs sok.

Amugy ha fonoman fogalmaztal, akkor nem jogos, ha durvan, akkor sem, de la.ertheto.

2015. márc. 13. 16:29
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Ki milyet szakít, olyat szagol...
2015. márc. 13. 16:37
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

#6: "Fifty shadows.... Oh b.. legalább helyesen írtad volna le. Vagy magyarul."

Azért nem írtam helyesen, mert nem ismerem azt a szrt, de látom, te nagy szakértője vagy. Gondolom, pont neked való.

2015. márc. 13. 16:46
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem is szakítsatok jobb lesz neki nélküled!azt végig gondoltad h valószínűleg azért ugrabugrál mert félti az állását?azon kívül h közöld vele h eléggé szemét vele a cég amit magától is tud és valszeg frusztrálja teszel valamit ez ellen?nem mert nem is tudsz csak picsogsz neki...hát nem csoda h fel ment a pumpa...kb olyan mint ha kutya gumiba lépnél meglátod bosszankodsz majd valaki oda megy és közli veled h héee kutya szrba léptél.válaszrá látom épp most akarok megszabadulni tőle....elég ingerült párszavas káromkodásként.ettől függetlenül azt jelenti amit mondtam...
2015. márc. 13. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
44%
Azért nem semmi vagy.. Lebarmozol minket, mert a leírtak alapján az jön le, hogy lecsicskáztad a pasasodat. Végül is akkor minek a kérdés? Hagyd ott azt jól van.. Nyilván olyan hogy megbeszélni a problémákat az neked már nem fog menni mert nincs agyad hozzá.
2015. márc. 13. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, remélem, hogy a válaszokat olvasgatva örök életre rájöttél, hogy ha gondod van, akkor nem szabad ide jönni tanácsért...

Semmiképp se kérj tőle bocsánatot! Azt pedig, hogy te meg tudsz-e bocsátani neki, döntsd el te, én nem tudom, hogy mennyire lennél képes úgy tekinteni rá, mint azelőtt, hogy lek_urvázott.

2015. márc. 13. 17:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, hogy mennyire sötét emberek vannak itt. Ha van egy barátom, aki össze-vissza csal, megaláz és a barátnőm megjegyezné nekem, hogy "Figyu már, a pasasod csak kihasznál téged", akkor a barátnőm lenaivrib.ncozott? A kérdező csak azt akarta mondani, hogy álljon ki a munkahelyén a méltóságáért, ez támogatás és nem kicikizés. Ilyen emberek vannak, akik nem látnak az orruknál tovább... A pasiddal üljetek le és mond el neki, hogy hogyan értetted, mert ő is félreértette.
2015. márc. 13. 18:13
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi:)

A 2 lúzer szerintem magából kiindulva ugatnak. De a kutyának az a dolga! :)

Szóval legközelebb maradjak kussban és nézzem végig, ahogy lejáratja magát, ugye? Az úgy biztos egészséges!

Többieknek köszi! :)

2015. márc. 13. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es, semmi közöd hozzá, hogy mennyire ismerem a könyvet, vagy mennyire sem, de a te dolgod sem az hogy kiforgasd mások szavait a többi idiótával együtt. A kérdező segítséget kért, és szokás szerint nem kapott. Feltűnt bárkinek is, hogy volt maximum 3 ember aki a kérdésre válaszolt, és nem a kérdezőt b*szogatta? Észrevettétek, hogy megint belemagyaráztok a témába hülyeségeket? Gratulálok nektek, ez megy. Ha valaki nem szóról szóra, regény szerűen, írja le a történetet, már nem is kap segítséget. Magyar mentalitás. Tisztelet a kivételnek... Szar lehet az életetek ha ettől vagytok boldogok.

Kérdező, magyarázd el a párodnak, hogy értetted, de ha nem tudod vele megbeszélni, mert esetleg ugyanide lyukadtok ki, a helyedben hagynám a pasit a fenébe. Sok helyen sajnos tényleg csicskázni kell, hogy megtarthasd a munkahelyedet, de ugyanúgy ahogy te is normálisan tálalva adtad elő neki, hogy ki van használva, úgy ő is normálisan elmagyarázhatta volna, hogy bár ez így van, de nem tud ellene tenni egyelőre. Mert gondolom így van. Mi az hogy csak úgy lek*rváz mert az igazat mondod? Azért a p*fám leszakadna.

2015. márc. 14. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!