Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Érdekelne.

Figyelt kérdés
Mi a különbség? Van különbség a között, hogy valaki hirtelen felindulásból csalja meg a párját, vagy hogy megtervezi előre az egészet? Ha van, mi? Kifejtené valaki?
2015. márc. 12. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A megcsalás az megcsalás.
2015. márc. 12. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem te is érzed a különbséget aközött, hogy elborul az agya valakinek és utána "húúúúbakker" vagy napokig hideg fejjel megfontoltan előkészítve veri át a párját.

Mert az első emberi hiba, és mint olyan valahol érthető, mert minden ember csinál oltári baromságokat ha nem is ezt akkor mást. De szisztematikusan sunyulni és tudatosan átverni valakit totál más tészta azért.

2015. márc. 12. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindekttő undoritó dolog,de ha tervezgeti,az mégjobban.

Arra még talàn van indok meg kifogás, hogy hirtelen elcsábult és nem mérte fel a helyzetet,mint hogy gusztustalan módon a párja háta mögött tervezgeti az ember hogy kivel ,mikor,hogyan fogja megcsalni őt.

De igazaból egyikre sincs mentség.

2015. márc. 12. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő egyformán gusztustalan, miért lenne különbség? Azzal meg ne gyertek már hogy "hirtelen felindulásból"... :DDDDDD Mert ha úgymond "hirtelen felindulásból" csinálja valaki akkor nem jut hirtelen eszébe hogy ejj nekem van párom? :DD Ne vicceljetek már. Nincs különbség, mindkettő undorító dolog és megbocsáthatatlan.
2015. márc. 12. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja,tehát szerinted az nem gázabb, hogy tervezgeti. Értem.
2015. márc. 12. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell értened, szerintem mindkettő ugyanúgy gáz, és a hirtelen felindulás nem enyhítő körülmény. Gondolom azért lett megemlítve hogy ez esetleg egyeseknél megbocsáthatóvá teszi a dolgok. Nem.
2015. márc. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!