Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van visszaút, ha egy nő azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van visszaút, ha egy nő azt mondja, hogy nem tud bennem bízni?

Figyelt kérdés
5 évet voltunk együtt, és megbeszéltük már miben hibáztunk, de állandóan elsírja magát akár mennyiszer beszélünk a kapcsolatunkról. Többször is(kb5) voltak pár napos szünetek, de vonzódtunk mindig is egymáshoz. Sex is O.K., azt mondja már nem akarja újrakezdeni, mert nem hisz a kapcsolatunkban... de akkor miért borult ki ennyire??? Mióta kimondta vége, teljesen ki van készülve..
2010. febr. 15. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
5 év nagyon hosszú idő. A szíve akar még téged, de az esze tudja, hogy nem jó neki. Nehéz ügy, nem irigyellek Titeket.
2010. febr. 15. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen ez így van!!Mi 7 évig voltunk együtt a szívem még húzott vissza de az eszem tudta nem szabad folytani.

1 éve külön vagyunk de sokszor eszembe jut mi lett volna ha.

Már kevésbé érdekel,túl vagyok rajta,most van sokkal jobb és szebb kapcsolatom,és jól tettem amikor kitartottam.

2010. febr. 15. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Van nvalakije, csak nem tud lerázni, nem az a típus. Lépj tovább.
2010. febr. 15. 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs másik, ez tuti.. Szerintem is csak az esze mondja, mert elég makacs... Ő is tudja, hogy boldogok lennénk, de nem bízik benne... szerintem nagyon fél attól, hogy ismét kikészűl, ha mégse menne..:S
2010. febr. 15. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig az a helyes út,amit a szív diktál.
2010. febr. 15. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
ha egy nő mondja nincs. ha férfi mondaná lenne.
2010. febr. 18. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

ha ennyi idő alatt nem tudott benne kialakulni a bizalom, akkor ezt kár erőltetni

szegényke :(

2010. febr. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!