Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem marad meg mellettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem marad meg mellettem egy férfi sem. Sorra mennek tönkre a kapcsolataim. Mind azt mondják hisztis, kötekedő vagyok. Nem tudok velük bánni. Mit tegyek, hogy mentsem meg a mostani kapcsolatom?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, tudom fiatal, de nekem is lehet valakim, én is lehetek boldog.

2015. márc. 11. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem vagyok jelen az ilyen vitáknál. Az szerintem is jogos igény, hogy némileg töltsön több időt veled a barátai helyett. De nem vagyok ott, nem tudom, hogy milyen stílusban zajlik egy ilyen vita. És még az sem kizárt, hogy egész egyszerűen olyan pasik a típusod akik ilyenek, hogy nem jutsz velük dülőre egy idő után.
2015. márc. 11. 12:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy 17 évesen még éretlen vagy a kapcsolatokhoz. Picit idősebb korban kéne próbálkoznod.
2015. márc. 11. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

17-18 évesen nekem is csak ilyen 2-3 hónapos "kapcsolataim" voltak. Mindig mondtak mindent, a hisztit, a makacsságot, a satöbbit. De az igazság az volt, hogy egyszerűen nem illettünk össze.

Persze, a hisztin, kötekedésen nem árt spórolni, de a problémákat értelmes hangon igenis meg kell beszélni. Amit mondtál példát, az nagyonis jogos dolog, de azt se feltétlenül hisztivel kell megoldani.

Miután viszont találsz olyan pasit, akivel igenis összeilletek, nem is lesz okod hisztizni, vagy ha mégis, azt meg tudod beszélni hiszti nélkül is. Nálam legalábbis ez volt a helyzet :)

2015. márc. 11. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Most is hisztizel... -.-" Elhagyjalak?
2015. márc. 11. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Ugyan mar, 17 evesen lehet erett kapcsolatban elni!

igen, jogos a tobb idore az igeny, plane ha mindig csak haverokkal log... ha dolga lenne, akkor kevesbe jogos, de ha csak haverzik, akkor az

de figyelni kell a kommunikacio modjara is! Hogy ezt hogy kozlod! Mert lehet ezt ugy kozolni, hogy megertsek mind ertelmileg, mind erzelmileg, es ugyis, hogx mar megint hisztizel

illetve tapasztqlatom szerint sok hiszti kivalto tenyezoi kozott ott van a serult buszkeseg.... egy kapcsolatban a buszkesegnek nagyon hatul van a helye...

2015. márc. 11. 12:20
 16/18 r.sentinel ***** válasza:
Eloszor fontos tisztazni hogy fiurol beszelunk es nem ferfirol, az meg odebb van a korodat veve alapul.Ne hidd hogy egyeduli vagy akinek abban a korban nem stabilak a kapcsolatai. Nagyon ritka a komoly es stabil kapcsolat mely nem a legyen valakim masok elott vagy akivel szexualis szuksegeleteim meglegyeneken alapuljon. Az hogy milyen jellemyok vagy tulajdonsagokkal rendelkezel az a sajat karektered es az erendben van, hadd ne mas szabja meg mikor mit es hogyan tedd, persze lehet onertekelest is tenni magaddal szemben es atgondolni dolgokat de ugy vagy ahogyan jol erezed magadat. A fiuk altalaban uralkodni es menozni akarnak a lanyokon illetve a lanyokkal a fiuknak es ez a lanyok koreben is ugysyinten megvan. A tapasztalat az ami tanitomester szamodra es mindenki szamara. Ami rossz volt abbol tanulni kell es ami jo az utan vagyakozni es keresni. Az elet addig ismetli a dolgokat az eletben mig megtanulod a lecket. Nincsenek vesztesek csak tapasztalatok melyekbol talnunk kell. Fel a fejjel legye onmagad mert mindig a kulonlegeseket szeretik az embrek es nem aokat akik masolnak stilust es szokast. Minden ember egyeni es kulonleges csak sokan masok stilusat es gondolatat veszik at hogy ok is olyanok legyenek pedig csak masolatok. Te legy kulomb es bizz magadban, pozitiv gondolat, pozitiv tapasztalat.
2015. márc. 11. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak azért"hisztizel" mert a barátod kevés időt szán rád, az jogos, ebben az esetben nem veled van a baj,hanem a barátoddal,ne magadban keresd a hibát, nem kell mindent elhinni,amit mond/mondanak neked,hogy te vagy a hibás, veled van a baj.

Viszont nem tudhatom,hogy ezeket hogyan,milyen stílusban szoktad előadni,közölni.

Lehet azon lenne mit csiszolni. Ha pl egyből,normális megbeszeles helyett azt az utat választod, hogy nekiállsz vele veszekedni vagy kiabálni emiatt,vagy csak simán nem mondod el,mo bánt, csak megsértődsz, akkor viszont részéről is jogos.

Azt kell megtanulnod,hogy hogyan kezeld ezeket a helyzeteket.

Normálisan, szemtől szembe kell ezeket a témákat megvitatni. Meg kéne kérdeznj,hogy miért ilyen a fontossági sorrend nála,hogy veled csak heti 4 órát tölt el,a haverjaival viszont többet sokkal. Csak ezt mar te is elrontottad. Viszont ettől függetlenül mindig erre törekedj,hogy ne vitát indíts,hanem normalisan hozd fel a témát,nem kiakadva,felháborodva,vagy sértődötten,még ha valójában az is vgy legbelül.

És ha erre a párod nem kulturáltan reagál,onnantól már jogosan akadsz ki.

Viszont ezesetben a barátod az,akinek nem való még kapcsolat,ha ennyire a barátait helyezi előtérbe.

Nem kell őket sem hanyagolni,de az ,hogy heti 2 esti órát szán rád,az semmi. Ezalatt az idő alatt egy normális programot sem lehet összehoznk,gondolom egymásnál vagytok ilyenkor.

Szerintem gondolkodj el a kapcsolatotokon ,és ha nem változtat az illető a hozzáállásán ,akkor szakíts vele,mert nem vagy számára eleg fontos.

A következő kapcsolataidban meg azokat vedd figyelembe,azokra figyelj,amiket leírtam,hogy normálisan és higgadtan kezeld a helyzeteket,és akkor majd nem lesz okuk téged hisztisnek hívni.

Remélem tudtam segíteni.

L

2015. márc. 11. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:
A korban hozzád illő fiúk nagy része még nem érett a hosszabb párkapcsolatokra. Könnyen hárítják a lányra a felelősséget, pedig igazából ők nem alkalmasak a komolyabb kapcsolatra, mert az időnként lemondással jár és alkalmazkodni kell, kompromisszumot kell kötni. Hidd el, a helyzet idővel javulni fog.
2015. márc. 11. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!