Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem vagyok az esete az egyenlő azzal, hogy egyáltalán nem jövök be neki?
Figyelt kérdés
N2015. márc. 11. 09:41
3/8 A kérdező kommentje:
Mert nekem van olyan pasi aki nm esetem mrgis tetszik valamiben plul
Csak nm tudom kinel mit jelent
2015. márc. 11. 09:47
4/8 anonim válasza:
Attól függ.
Van pl egy lány, aki amúgy tetszik, de mégis azt mondtam rá, hogy nem az esetem, mert elég fagyos személyiség, aki nehezen megközelíthető... így aztán hiába tetszene, mert nehezen tudok vele kijönni. Mármint... nincs meg az az összhang...
5/8 A kérdező kommentje:
De ő küllemre értette....mégis akarja a testiséget mert jó vagyok szerinte...viszont nm vagyok az esete ezert nm ertem.Mert ha nekem nm tetszik valaki nm tudok együtt lenni vele.
2015. márc. 11. 11:32
6/8 anonim válasza:
Hát ez a legrosszabb verzió. Csak a lyukat látja benned, de egyébként nem vonzódik hozzád.
7/8 anonim válasza:
Egy visszautasítást így is le szoktak reagálni, mert nem az történt amit ő szeretett volna.Ez lehet csupán egy sértődés is mely később oldódhat, más vélemény is kialakulhat.
Egyéniség kérdése.
8/8 anonim válasza:
Csomó olyat ismerek aki nem az esetét vette feleségül. A belső és hogy hogy érzi magát a társaságodban többet számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!