Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem belép a facebookomba! Hogyan bosszuljam meg?
Régen tudta a jelszavamat, aztán persze egyből megváltoztattam, amikor szakítottunk. Valahogy kitalálta, vagy én nem tudom, pedig számok és betűk baromsága a jelszavam.
Nem csak, hogy belépett, de akikkel ismerkedtem és randit beszéltem meg, egyszerűen letiltotta őket!!!! Én meg azt hittem, hogy azok a srácok tiltottak, erre ott vannak a tiltottjaim listájában.... Felrobbanok!!!
Lecsereltem minden emailem jelszavát, meg ezt is még egyszer, de ezt nem akarom ennyiben hagyni! Mit tegyek???
(2 éve szakítottunk)
28648hHwbk66589
Ilyen szintű jelszavaim voltak mindig...
Nem csak jelszót lehet változtatni, de a belépési e-mail címet is!
Tenni? Semmit. Ne reagálj, ne is add jelét, hogy észrevetted, hogy valami történt. Az ilyen elmebetegek azt szeretik, ha a másikból kicsiholnak valami reakciót ... bármilyet (mondjuk amilyen kis perverzek elsősorban a negatívakra élveznek). Az ilyeneket azzal tudod felhúzni, ha nem látják a reakciót. Vagyis, ha nincs!
Hogy egy jó kis idézetet mondjak (anno a Szüretelt félseggek című sorozatban hangzott el): "A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!