Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a volt barátom?
4 évet voltunk együtt, kisebb megszakításokkal. Sokat veszekedtünk, nem volt bizalom reszemről a sok megcsalások, hazudozások miatt. Egyszer szakítottam vele 3 év után. Neki lett egy kapcsolata, ami fél évig tartott. Miután szakítottak felkeresett engem, hogy szeret és velem szeretne lenni. Hát kibékültem vele, mert még megvolt bennem az a szeretett. Ez után 1 évig vele voltam, de mivel nem változott semmit se, ezért szakítottam vele. Neki ismét lett egy kapcsolata másfél évig, ez alatt a kapcsolata alatt is keresett, aztán szakítottak és megint elkezdte a szövegelést, hogy reméli megváltoztam (veszekedés terén), mert nem tud kiverni a fejéből, nagyon megmaradt benne a kapcsolatunk és újra is kezdené. Dehát én bennem már az a szeretett régen elmúlt, csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ezt miért csinálja. Nem igazán értem, mert másnak is volt x éves kapcsolata mégse keresi fel a kapcsolatai után a régit. Előre is köszönöm a választ. :)
Én 20 éves vagyok a volt barátom pedig 24 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!