Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az elso kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nem az óvodás, alsó tagozatos kis "semmikre" gondolok :)
Es hogy jottetek ossze?
Ki kezdeményezett?
2015. márc. 10. 15:01
11/18 anonim válasza:
10: Hidd el van olyan lány akinek bejössz, csak keresni kell, de nem görcsösen hozzáállni a dologhoz. Amúgy 183 cm vagyok, szerintem átlagos magasság. Te milyen magas vagy?
12/18 anonim válasza:
170 vagyok. Ez a lányoknál már önmagában kizáró ok. A 183 pedig már nem átlagos, hanem magas. Meg a 28 évem alatt már rengetegszer próbálkoztam, de még sosem találtam olyan lányt, aki ne undorodott volna tőlem.
13/18 anonim válasza:
Nem tőlem kérdezted, de én 10 centivel vagyok alacsonyabb nálad. 173 cm vagyok, ami bárki bármit mond, alacsony. Bármelyik férfit meg lehet kérdezni, 180 cm vagy felette van mindenki. Ritka kivétel, aki alatta van. Elég sok lánynál "követelmény" a min. 180cm-es magasság. #5-ös.
14/18 anonim válasza:
12/13: Szememig értek kb az azért nem pici. Van jó pár olyan haverom akik nem jóképűek, 160cm körül vannak, és a lányok kedvencei... Az hogy randának tartjátok magatokat szerintem meg csak az önbizalom hiány miatt van. Nehogy már pár buta felszínes pics4 miatt higgyétek, hogy sose lesz párkapcsolatotok...
15/18 anonim válasza:
Még nem volt soha,valószínűleg nem is lesz...
Nem vagyok csúnya sem,csak szimplán levegőnek néznek,megaláztak folyamatosan,és így már kezdeményezni sem merek ezek után... :/ Már rá sem nézek a nőkre sehol bármerre is megyek,mert felesleges. :/
23/F
16/18 anonim válasza:
14: Mi az, hogy "pár". Ugyan. Több száz lánynál próbálkoztam már, és mind szerint undorító külsőm van. Pozitív visszajelzést még soha az életben nem kaptam senkitől! Tudod van az önbizalomhiány mag van a reális önértékelés. Én utóbbival mondom azt, hogy ocsmány vagyok és ronda.
17/18 anonim válasza:
25/F vagyok és eddig nem sikerült kapcsolatot összehozni. Nemrég nagyon belezúgtam egy csajba, még úgy is állt a helyzet hogy lesz is belőle valami de aztán mégse kellettem. A baj az hogy erősen zárkózott vagyok és önbizalomhiányos a csalódásoktól és hogy sokszor lenézően álltak hozzám az emberek, így nagyon nehezen barátkozom, ráadásul főleg a belső értékek tudják felkelteni az érdeklődésemet. Igyekszem nem feladni, csakhát már nem nagyon hiszem el, hogy valaki el tudna képzelni valami komolyat velem.
18/18 anonim válasza:
17 évesen jöttünk össze, még mindig tart:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!