Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
400 km nagyon sok egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
23 és 20 évesek vagyunk. Mindketten dolgozunk már, de ő Ausztriában. Sajnos a találkozást nagyon ritkán tudnánk megoldani, de nagyon szeretnék vele lenni akár csak pár napot is. 1,5 éve beszélünk neten és telefonon, de nekem ez már kevés.2015. márc. 9. 22:17
1/7 anonim válasza:
menj ki hozzá ott is van suli meg lehetőségek segít neked pecót találni aztán később ha minden oké összeköltözés
2/7 A kérdező kommentje:
És ha mégsem megy köztünk a dolog? Ha úgy nézzük még idegenek vagyunk.
2015. márc. 9. 22:20
4/7 anonim válasza:
Akkor máris kialakult koztetek vmi...400 km
5/7 anonim válasza:
Szerintem 400 km megoldató. "1,5 éve beszélünk neten és telefonon" - ezzel van a baj, ha 1,5 év alatt még nem találkoztatok. Gondolom legalább néha Magyarországra hazalátogat - ha mást nem karácsonykor.
Mi nagyobb távolságot meg tudunk oldani.
6/7 anonim válasza:
mi is így voltunk 2 évig és nagyobb távolsággal. több, mint fél éve kimentem hozzá, azóta tanulom a németet ezerrel és mindent megteszek azért, hogy így vele tudjak lenni. tudom hogy milyen az amikor várok és vágyakozok rá, ezt nem akarom többé, ez motivál.
7/7 anonim válasza:
800 kilóméterről oldottuk meg először telefonon, majd SkyPe-on beszéltünk, aztán ideköltöztem Berlinbe, majd összeházasodtunk. Most, 1500 kilóméterrel kell, hogy arréb költözzek egy project-munka miatt fél évre. 4 hónap után tudna utánam jönni, addigra derül ki, hogy én ott tudok-e maradni. Ha nem próbálod meg, sosem derül ki. Ne légy beszari. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!