Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengednétek a fogékszert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek a fogékszert a bnőtöknek?

Figyelt kérdés
A bnőm most hirtelen a fejébe vette ezt. Nemtom mi értelme van ennek hogy 23 évesen ilyet csináltasson. Vélemények?
2010. febr. 14. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

"Megengednétek-e?" ?! Nem vagy az apja, gondolom a hivatalos gyámja sem, ergo miért kéne engedélyt kérnie tőled, és te hogy gondoltad, hogy megtilthatsz neki bármit? Annyira rühellem, hogy a legtöbb ember birtokolni akarja a másikat, uralkodni felette. Az ő teste, azt csinál vele amit akar, te max. lmondhatod neki a véleményed és PONT.

(Mielőtt bárki rákezdene az is kiakaszt amikor egy nő akar uralkodni a partnerén, ez a dolog oda-vissza gusztustalan.)

18/L

2010. febr. 14. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól néz ki:)
2010. febr. 14. 23:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Sztem meg messzirol olyan, mintha valami baja lenne a foganak. Amugy egyetertek a kettovel ezelottivel, mi az, hogy "megengedned"? DE azert, finoman probald meg lebeszelni rola.
2010. febr. 15. 01:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség
2010. febr. 15. 10:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem sikerült lebeszélni:S Majdnem hogy összevesztünk emiatt. Mondjuk azért elvárnám tőle ha vmit a fejébe vesz akkor azt elmondja szép szavakkal, nemugy mint ma hogy csüt 6ra megyek megcsináltatni:S Nem tudom mi ütött belé
2010. febr. 15. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor te meg tetováltass magadra valami brutál tetkót, amire pl azt írták szalagon hogy:

"Anyád a qrvám volt!"

Vagy ilyesmi. :D Csakhogy érezze milyen a másik oldalon. :)

2010. febr. 15. 22:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Annyit nemérne meg:D
2010. febr. 15. 23:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor hennával! Az kb 3hónap után lejön, ha jól tudom! :)
2010. febr. 16. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!