Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek a fogékszert a bnőtöknek?
Nem tudok erről sok mindent és lehet hülyeséget írok majd, de én úgy tudom, hogy van amit belefúrnak a fogba és olyan, amit rá ragasztanak...Akkor már ha nagyon akarja, azt a ragasztósat...
Bocs ha hülyeséget írtam. :D
L19
A fúratós egy hülyeség, mert rövid időn belül tönkremegy a foga. A ragasztósnak meg mi értelme? Ennyi erővel ragaszthatna a fogára matricákat is.
Kérdezd meg a barátnődet, hogy akkor miért nem tetet már be magának egy fém fogat mint régen csinálták. Vagy egy fogszabályozót.
Vesd fel neki, hogy akkor mosolyban hasonlítana Vasfogú Jaws-ra a "A kém, aki szeretett engem" c. James Bond filmől!!!
Nekem sem tetszik,mert nem sok értelmét látom,főleg,amelyikhez tényleg fúrni kell az egészséges fogat.
A kérdés viszont kicsit fura,hogy érted,hogy megengednéd-e?Szerintem max megkérdezi a véleményed,de aligha tilthatsz meg bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!