Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná nektek, hogy olyan a viszonyotok, mint a barátoké?
Pár napja ezt írta nekem a párom, aztán amikor reagáltam az üzenetére azt írta, hogy ne most beszéljük meg, mert pihenne. Engem teljesen lesokkolt. Nem értem miért gondolja ezt. Távkapcsolatban élünk, de amikor tudok, megyek hozzá. Együtt alszunk, beszélgetünk, filmezünk, és mindíg ugyanonnan rendelünk vacsit a filmhez. Ha hamarabb kelek, csinálok neki meglepi reggelit. Én úgy érzem, hogy nem baráti a viszonyunk. Sokat szeretgetem, puszit adok neki, megölelem. Viszont Ő nagyon sokat ül a számítógép előtt. Leginkább Wow-ot játszik a haverjaival(órákon keresztül, még éjszaka is) Ő nem nagyon szokott szeretgetni, inkább én vagyok a bújós, de ha magától odajön és megpuszil az nagyon jól esik. Már túl vagyunk egy újrakezdésen.
Nem tudom, hogy miért gondolja, hogy baráti a viszonyunk. Segítsetek kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!