Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el akar küldeni a lány, nagyon le akar már pattintani magáról. Viszont én?
Figyelt kérdés
Én meg nagyon nem akarom ezt. :) Úgy értem, rá akarom már ébreszteni, hogy ez a döntése bizony-bizony ROSSZ. És valahogy nem veszi észre. Hogy lehet rádöbbenteni?2010. febr. 14. 21:44
11/47 anonim válasza:
Bizony, a zaklatás nem romantikus, senki sem fog ünnepelni érte.
12/47 anonim válasza:
Nagyon el akar küldeni a lány, nagyon le akar már pattintani magáról. Viszont én?
Viszont te? Te senkit nem érdekelsz. Bocs, de itt a lány dönt :D Szoktasd magad a gondolathoz. Ki lettél kosarazva :))
13/47 A kérdező kommentje:
Commodore Amiga. Imádnivaló gép volt.
Ööö, hát figyelj, azért ez nem mindig volt teljesen így.
2010. febr. 14. 22:13
14/47 anonim válasza:
Az nem szégyen, hogy visszautasítanak, de az nagyon is, ha gyerekeskedsz és erőszakoskodsz.
15/47 anonim válasza:
Valami oka csak van, hogy így lett? Vagy ukmukkfukk gondolt egyet e leányzó? Gondolom nem, amigo.
16/47 A kérdező kommentje:
Én úgy nevezem, "küzdelem". Kedvességgel, néha ész érvekkel.
2010. febr. 14. 22:16
17/47 anonim válasza:
Épeszű ember úgy nevezné: "zaklatás". Gyerekességgel, nyavalygással. :)
18/47 anonim válasza:
Bárhogy hívod, a "zaklatás" illik rá a legjobban.
19/47 A kérdező kommentje:
Zaklatás? Dehogy az!
2010. febr. 14. 22:19
20/47 anonim válasza:
Mondj már egy észérvet (pro, mert kontrát tudnánk sorolni) egy olyan dologgal kapcsolatosan amit az ember lánya a háta közepére se kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!