Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, hogy kikezdtek velem?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőimmel elmentünk szórakozni és beszélgettünk egy csapat fiúval. Egyik barátnőm össze is kavart az egyik sráccal, én természetesen nem, barátom van. Viszont ittam egy keveset és flörtölgettem poénszinten az egyik fiúval. Ma reggel látom, hogy bejelölt Facebookon és üzenetet is írt, szimpatikus egyébként, bár elég nagy nőcsábásznak tűnik, nyilván le fogom építeni őt. De a barátomnak elmondjam?
2015. márc. 8. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Barátodnak feltétlenül mondd el. Legközelebb legalább átgondolja a bulizás kérdését.
2015. márc. 8. 12:52
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
kérdésnek ezt írtad: "Elmondjam a barátomnak, hogy kikezdtek velem?" Majd részletezve leírtad, hogy: "Viszont ittam egy keveset és flörtölgettem poénszinten az egyik fiúval." SZóval egy kis ribi vagy, mert a barátod mellett adod az ívet a srácoknak. Nem veled kezdtek ki hanem te kezdtél ki mással. Mond el neki nyugodtan, legalább megkönnyíted az életét.
2015. márc. 8. 13:09
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
Inkább azt mond meg, hogy Te kezdtél ki valakivel.
2015. márc. 8. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt, ha valaki boldog párkapcsolatban él, van egy kedvese, aki mindent meg tud adni neki, akkor miért van szüksége bármelyik félnek is arra, hogy másokkal flörtölgessen. De lehet, hogy én vagyok túlságosan konzervatív, és nem haladok a modern elvekkel.
2015. márc. 8. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
Csodálom hogy a barátod egyáltalán megbízik benned... Flörtölgetni egy másik sráccal, nem fűzhetsz túl komoly érzelmeket a sráchoz, vagy csak céda vagy. Fiúzni mész bulizni? Jó, barátnőiddel elmész, egyiknek összejön valami, de sem az alkohol, sem a helyzet nem menthet fel. Nem tudom milyen barátod. De ha ez fordított esetben történne, lehet kidobnám a pasim, mivel, ha alkohol hatása alatt mással kezd el flörtölni, mi lesz legközelebb? Legközelebb előbb gondolkodni kell, aztán inni, vagy fiúzni menni a barátnőkkel ha van barátod. 17L
2015. márc. 8. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Mond el. Nem lesz gond belőle, és legalább visszahúz, ha meggondolnád magad.
2015. márc. 8. 13:37
 17/21 anonim ***** válasza:
ráadásul te kezdeményezted... nem volt szép dolog!
2015. márc. 8. 17:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Fáj az igazság? Mit pontozgatsz le mindenkit?
2015. márc. 8. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Hűha.

1) senkit nem pontoztam, ti pontozzátok le egymást.

2)ha egy pasi durván flörtöl fűvel-fával,azzal a társadalomnak jóval kevesebb problémája van.

3)én flörtnek hívtam részemről azt, hogy beszélgettem vele, mert egyébként rájuk sem nézve elhajtom ezeket a pasikat.

Köszi amúgy!

2015. márc. 8. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:
hitegesd csak magad
2015. márc. 9. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!