Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem, mi a fenének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem, mi a fenének van ennyi magányos ember miért nem teszünk ez ellen valamit? Csak számomra tűnik szomorúnak ez a kép, pl:amikor az utcán sétálok és látom az emberek csüggedt arcát!?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző, én is így gondolom. Kár, hogy ezt kevesen ismerik fel.
2010. febr. 16. 00:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Az hogy neked ez furcsa az a te dolgod, lehet hogy neked oly perfekt az életed,hogy mindig jó helyen vagy jó időben,jellembelileg,akaraterőben szerencsében is toppon vagy,igényszintben is sokmindenkivel megtalálod a közös többszöröst,ezért kröülrajonganak, aki megtetszik az összejön,tudsz barátkozni,nincsenek lelki töréseid, pszichés problémáid,ezért sosem vagy magányos. Viszont! Vannak olyan emberek,akik meg képtelenek ebből kitőrni,vagy szerencsétlenek, más az igényszintjük mint a felhozatal, maguk szeretnek lenni mert oly szinten önzők,hogy ez nem is zavarja őket,viszont nincs kivel jópofáskodni ezért nem vigyorognak állandóan ész nélkül, ezek a magyarázatok arra hogy mért látni ennyi magányos embert. Van akinek meg egyszerüen nincs ideje rá,mertrohanó világban élünk, nem a bájolgós 50 es években. Szerintem.
2010. okt. 2. 07:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsü: ez a "rohanó világban élünk" az egyik legnagyobb önbecsapás. Rettenetesen nagy blődli. Tudod van az a mondás, hogy arra van időd, amire akarod, hogy legyen. Ha nem te irányítasz, ide-oda rángathatnak, mert irányított vagy, plusz még érzéked sincs beosztani az időd (tulajdonképpen saját magadhoz nincs), akkor jóhogy mindig rohansz, mint egy eszetlen, állandóan. De belegondoltál-e már abba, hogy HOVA? Ja, hogy ez sokadlagos? ...

Az meg, hogy valaki magának való az nem egyenlő az önzőséggel. Tinédzser vagy te szerintem, ők szoktak ilyeneket összehordani. De ez a magának való is egy orránál tovább nem látós skatulya. Még véletlenül sem az egyént jellemzi, hanem egy ostoba kis rekesz a tudatban, amibe csoportosítani lehet azokat, akiket nem tudsz vagy nem akarsz megérteni, megismerni.

Az irányítottság, az önismerethiány mindenképp okai az elmagányosodásnak, ezenkívül leírták nagyszerűen: ideakergetés.

2013. jan. 13. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!