Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj van ezzel?

Figyelt kérdés
A lány javára van 4 év korkülönbség a fiúhoz képest. Baj ha a fiú 16 és a lány már 20?

2015. márc. 8. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem én 15 voltam ő 19 sokat tanított nekem. :) Nagyon tapasztalt kis lány volt , én voltam neki a 10. akivel le feküdt.
2015. márc. 8. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a Btk. szerint ez nem büntetendő.
2015. márc. 8. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egy 13 éves lánynak lehet 30 éves hapsija. Akkor ez szerintem , semmi ha valakinek evvel baja van szájba kell vágni.
2015. márc. 8. 11:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Csak van ez a fixa ideál, hogy a pasinak kell mindig idősebbnek lennie...
2015. márc. 8. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiúk köztudottan később érnek. Nem a számokkal van a baj, hanem azzal, hogy egy 16 éves fiú még jóformán tanul, anyu-apu kisfia és a legnagyobb problémája a holnapi matekdoga. Egy 20 éves fiatal nő már inkább olyan férfit keres, aki dolgozik, önálló, vannak kitűzött céljai az életben, ha meg akarja lepni a kedvesét valamivel (ékszer, ruha, akármi), azt nem a szülei pénzéből veszi, meg még lehetne sorolni. Dióhéjban, már nem egy gyereket akar maga mellé. Persze biztos vannak kivételek, de nekem ez a személyes véleményem a dologról. Én is voltam már együtt fiatalabb sráccal, igaz csak 2 év korkülönbség volt, de hamar véget ért, mivel anyu-apu állandóan megmondta, hogy az ő kisfiúk mikor mit csinálhat, időre jöjjön haza, seb...
2015. márc. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!