Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben már sose kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben már sose kellek a srácnak? (lent)

Figyelt kérdés
Már vagy fél éve nagyon tetszik...azelőtt ő is bírt hülyültünk stb. Megtudta h nagyon bejön erre minden nőnek elkezdte csapni a szelet. Megromlott a viszonyunk nem tudom miért de már nem dumálunk, csak nagyon ritkán. Most egy csajjal kavar is elvileg a nő nyomult rá, de udvarolgat neki a pasi.
2015. márc. 8. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő már nem lesz a tiéd.
2015. márc. 8. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég jó nő, hozzá.
2015. márc. 8. 08:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Az lehet h ocsmány vagyok neki, de a mostani nője se jobb nálam sőt. Mert azért van szemem látom én h ki a szép meg ki nem....
2015. márc. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!