Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bizonyítsam be neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be neki, hogy bízhat bennem?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt. Őt az előző barátja 2 év után megcsalta, így nagyon nehezen bízik meg a férfiakban. 1 év után jöttünk össze. Ő mondta, hogy túl van az előzőn és kész új kapcsolatra..

Tudtam, hogy nehéz lesz és hosszú folyamat.

Én nagyon beleszerettem, ő is belém, de szeretném róla biztosítani, hogy bennem bízhat és vigyázni fogok rá.

Hogy lehet ezt bebizonyítani ? Mit tegyek ? Vagy egyszerűen majd idővel kialakul ?

22 F ő 21 L

2015. márc. 8. 00:39
 1/3 RRR ***** válasza:

ne mond!

éreztesd vele

viselkedj úgy

stb

stb

stb

2015. márc. 8. 00:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Úgy viselkedem, amikor szüksége van rám ott vagyok neki, éreztetem hogy fontos.

De megakadtam, mert félek hogy nem tudom bebizonyítani hogy nem vagyok olyan mint az előző..

2015. márc. 8. 00:48
 3/3 anonim ***** válasza:
ha bizonygatni kell külön, akkor annak már mindegy
2015. márc. 8. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!