Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsam be, hogy tényleg l*szbikus vagyok?
A helyzet a következő:
Két és fél éve vagyok párkapcsolatban, körülbelül ennyi ideje és élünk együtt.
Rengeteg mindent megéltünk már együtt, jót és rosszat is. Sok rosszat...
A probléma pedig az állandó viták, hogy nem hiszi el, hogy leszbikus vagyok, és szeretem őt. És nem vonzódok az ellenkező nemhez.
Mivel korábban volt egy hasonló hosszúságú kapcsolatom egy hímnemű egyeddel. A közeli barátaim és a családom tudja, hogy milyen borzalmasan éreztem magam ebben a helyzetben.
Igaz, hozzájárul a párom hitetlenkedéséhez, hogy a szüleim nem fogadják el, hogy a nőkhöz vonzódom.
Szerintetek mit kéne tennem, hogy rendeződjön a kapcsolatunk? Hogy tudnám bebizonyítani, hogy leszbikus vagyok?
Fogjam magam és vágassam le rövidre a hajam? Váljak butch-á? Azt hiszem, hogy már az összes lehetséges kártyalapot kijátszottam.
Sajnos sokat vitázunk, és úgy érzem rosszabbodik a helyzet, azon kapom magam, hogy egy másik nőre gondolok és hozzá kezdek vonzódni.
De szeretném megmenteni a kapcsolatom, és szeretném, ha végre elhinné, hogy leszbikus vagyok.
Nem tudom mit kell tenni ilyen helyzetben. Illetve azt hittem, hogy tudom, de egyik opció sem vált be.
Nem kell bizonyítanod.
Azt kell bizonyítanod szereted.
Mi az, nem fogadják el????
Nem hallják amikor mondod???
Azt hiszik mást mondasz?
Mennyire szánalmas, undorító férgek...
Remélem kín halált hallnak szüleid... lassú, hónapokig tartó szenvedés...
Megérdemelnék.... -.-
2,5 év alatt sem hiszi el, hogy őt szereted?
Ha már vonzódsz máshoz szerintem,akkor ez a kapcsolat lejárt...
Hogy érdemes-e 2,5 év után is bizonygatnod neki valamit,hát neked kell tudnod! Én biztos elfáradtam volna már ebbe annyira, hogy ne akarjam ezt folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!