Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál egy esélyt ha szeretsz valakit?
Képlékeny még a dolog, de valahogy úgy fest a történet, hogy volt egy egész rövid életű kapcsolatunk, a leányzó egyik pillanatról a másikra eltűnt minden magyarázat nélkül. Eleinte várakoztam, majd teltek a hónapok fogyott a türelmem és egyre többet vitatkoztunk, mi van akarja egyáltalán ezt a kapcsolatot... A viszonyunk teljesen megromlott lemondtam róla...
Lassacskán fél évről beszélhetek, és most úgy néz ki ő részéről elölről kezdené. Cserbenhagyva leszarva érzem magam, ugyan akkor szerettem/szeretem, és hiszek neki, hogy senkije se volt. Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy lettek volna lehetőségei, nem is egy... Tehát nem arról van szó nincs ló jó a szamár is, és visszamászna.
Eddig 2 igen 1 nem, és egy semleges válasz aki nem tudja.
Jah én is baleknak érzem magam ha folytatnám, ugyan akkor veszélye nincs, max raboljuk egymás edejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!