Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire elítélend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elítélendő ha két lány, akik szerelmesek egymásba az utcán kézen fogva sétálnak és néha-néha adnak egymásnak egy-egy gyors szájra puszit?

Figyelt kérdés
Tehát semmiféle túlzott nyáladzás

2015. márc. 7. 16:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Európába való.Ott ahol régen harcoltak, vérrel azért hogy értéket teremtsenek. Íme az érték: amivel nem ártasz másoknak, azt szabadon csinálhatod.

Tehát nem elítélendő.

Talán egyeseknek nem tetszik, a véleményükhöz joguk van, mindaddig amíg megtartják maguknak.

2015. márc. 7. 16:43
 12/24 just a random loser ***** válasza:
33%

"amivel nem ártasz másoknak, azt szabadon csinálhatod. "

És ki határozza meg, hogy mivel ártasz másoknak? Mert pl. bizonyos kijelentésekért börtönbe lehet menni, viszont ha számomra undorító, hogy két azonos nemű csókolózik, vagy mondjuk sérti az érzékenységemet, hogy előttem ilyen dolgokról beszélnek, akkor azzal nekem azzal ugyanúgy "ártanak", mint annak a homoszexuálisnak, akire homofób megjegyzést tettek.

2015. márc. 7. 16:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar.
2015. márc. 7. 16:51
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező én nem szólnék semmit rosszat , sőt meg is nézném őket ahogy smárolnak. Sőt gyorsan oda futnák , be szállnák harmadiknak.
2015. márc. 7. 16:53
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

Mi is szoktunk kézen fogva sétálni, néha puszi vagy csók... mi már megfigyeltük, hogy csak a magyarok azok, akik furcsán néznek ránk, a külföldieknek fel sem tűnik. :) Úgyhogy, arra sétálunk, ahogy sok a külföldi. :D

Ha van még kérdésed, írj nyugodtan. :)

19/L/L

2015. márc. 7. 16:56
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

"mondjuk sérti az érzékenységemet, hogy előttem ilyen dolgokról beszélnek, akkor azzal nekem azzal ugyanúgy "ártanak", mint annak a homoszexuálisnak, akire homofób megjegyzést tettek."

Na ezért nem az ilyen rasszista bunkók határozzák meg mi számít ártalomnak.

A homoszexuálisok azzal hogy ők homoszexualizálnak nem sértik más jogait.

Mígellenben ha te nem adsz nekik munkát csakmert színesbőrűek/nők/ateisták stb., akkor egyértelműen komoly kárt okozol nekik. Mert pl. mi köze a munkavégzésüknek ahhoz hogy ők melege? Semmi.

"Egyeseknek" azért tilos beszólni, mert te nem beszólni, hanem megverni/megölni akarod őket, pedig ők soha nem ártottakneked azon kívül hogy léteznek.

Gyakorolj inkább önkritikát!

2015. márc. 7. 16:57
 17/24 just a random loser ***** válasza:

"Na ezért nem az ilyen rasszista bunkók határozzák meg mi számít ártalomnak. "

Szó nem volt rasszokról... És ha a "rasszista bunkók" vannak többségben egy országban, pl. Oroszország, akkor ott rendben vannak a helyi homoszexuális-ellenes törvények?

"A homoszexuálisok azzal hogy ők homoszexualizálnak nem sértik más jogait. "

Jelenleg nem, de ha a többség megszavazná, akkor bármi lehet a jog, és annak az ellenkezője is.

" azért tilos beszólni, mert te nem beszólni, hanem megverni/megölni akarod őket"

Remélem, hogy bíróság előtt is tudod bizonyítani ezt, mert éppen megrágalmaztál és gyilkossági szándékkal vádoltál, közben semmi ilyesmit nem mondtam. De mivel nem értesz velem egyet, feltételezed, hogy meg akarok ölni valakit. Akkor kinek vannak előítéletei?

2015. márc. 7. 17:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem akartam vitát szítani a kérdésemmel, elfogadom, hogy vannak, akik szerint "gusztustalan" dolog, én csak azt szeretném tudni, hogy mennyire gyakori ez:S
2015. márc. 7. 17:20
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

A magyaroknál sajnos elég gyakori, hogy rossz szemmel nézik.. sajnos a magyar társadalom gondolkodásban is elöregedettnek számít.

Ránk pl az idősebb külföldi nénik is csak mosolyogtak, amikor megláttak minket kézen fogva. :)

19/L/L

2015. márc. 7. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

bocsi ezt nem hagyhattam ki :D

hetero férfi vagyok, de engem nem zavarna

2015. márc. 7. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!