Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet egy fiú, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I'magirl kérdése:

Mit érezhet egy fiú, akivel barátok vagyunk, de talán mégis több?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nagyon jó barátok vagyunk. De állandóan ölelgetjük egymást és van, hogy együtt is alszunk (és tényleg csak alszunk). meg mindig átkarol, kézenfogva sétálunk, de egyfolytában azt hangsúlyozza, hogy csak barátok vagyunk és neki más tetszik. Mit érezhet valójában....

2015. márc. 6. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
szinte biztos ,hogy szerelmes beléd csak fél az elutasítástól nem tudja mit reagálnál rá.16-17 évesen ugyan így voltam egy lány barátommal szóval tudom miről beszélek.ilyen a tini szerelem :) most már 22 évesen azért nem csinálok ilyet :D
2015. márc. 6. 21:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Remélem érez többet is, mert nekem nagyon bejön ;)

2015. márc. 6. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor éreztesd vele lehet felbátorodik,ha meg nem mert nagyon tutyi-mutyi akkor meg mondd el neki mit érzel.
2015. márc. 6. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:
nem gáz, ha egy lány kezdeményez?
2015. márc. 6. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
80-100 éve még gáz lett volna.Ma már egyaltalán nem gáz és amúgyis ki nem szarja le ,hogy kinek mi a véleménye erről.Ma már nem ritkán a nő kéri meg a férfi kezét akkor meg?? :D
2015. márc. 6. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:

jólvan... lehet benne igazság :D

De ha elmondom neki, és ő mégse érez semmit, és most csak játszik velem?

2015. márc. 6. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
először puhatold ki nála,hogy kb mit gondol rólad mit érez és akkor kisebb az esélye a csalódásnak,de szerintem szerelmes beléd csak parázik. :D
2015. márc. 6. 21:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Na majd megpróbálom kideríteni ;)

Köszi a segítséget

2015. márc. 6. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!Sok sikert!
2015. márc. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!