Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Este bosszubol rávertem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este bosszubol rávertem a barátnöm arcára, mert nem hagyta hogy szex közbe verjem rá. Emiatt megharagudott. Hogyan vigasztaljam meg?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Acetonnal ne! Kiveszi a színt az ágyneműből.
2015. márc. 6. 16:00
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a Te szadba kene, h elmenjen vki, meghozza egy tankkal! Szadista. En a baratnod helyeben meg sem ismernelek mar, nemhogy megbocsatanek! El vagy tevedve!
2015. márc. 6. 16:10
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Szereted egyáltalán a barátnődet? Nyomorék...
2015. márc. 6. 16:24
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Mondd azt neki, hogy:

- Szívem, bocsesz az esti arcverésért, de szerintem megérdemelted.

- Mi van? Hát te nem vagy normális.

- Mit mondtál?! Ezért most úgy pofán b***k, hogy három hétig Nap nem érheti orcád! Amúgy imádlak.

Írj fel apró papírcetlikre olyasmiket, hogy "pöc spattintás", vagy "se ggrecsapás"...stb. hajtsd össze a cetliket, rakd bele egy tányérba vagy bármibe, és kérd meg a barátnődet, hogy húzzon ki egyet... az lesz a te büntetésed, így a kedvesed elégtételt vehet, te meg még élvezheted is a büntetést, főleg ha némi mazo-hajlamod is van ;)

2015. márc. 6. 16:42
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező most egy nagyot nevetem... Én nem így szoktam csinálni , eddig egy nem engedte. Annak fogtam mikkor verte az arcához tettem , majd nem szóltam és oda élveztem ennyi... Arra van kifogás jaj bocsi nem éreztem , hogy nem jön...
2015. márc. 6. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Ügyes vagy! -.-

Remélem most büszke is vagy magadra. És egyszer visszaüt vagy megtudod, milyen az instant karma. :P

2015. márc. 6. 18:57
 17/20 anonim válasza:
79%
Remélem szakít veled Te szerencsétlen :). Azt is, hogy egyszer a börtönbe kerülsz és valaki se ggbetesz, és eszedbe jut (már ha van olyanod), hogy neki is milyen rossz lehetett. Szó szerint megaláztad, alázzanak meg téged is Te majom.
2015. márc. 6. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
lődd fejbe magad, kérlek!!
2015. márc. 7. 12:30
 19/20 anonim válasza:
Nyomorék vagy . De a csaj is hogy ilyen patkányokal foglalkozik . Hány évesek vagytok?
2015. szept. 21. 21:47
 20/20 gehacsek válasza:

Perverz vagy, ezzel semmi gond, amíg nem okozó vele neki kárt. Az ondó táplálja a bőrt, tegyél neki a testapolojaba, arckremebe, fogkremebe is!

Arra vigyázz, hogy a huvelygomba elleni krémébe viszont ne tegyél!

2020. dec. 5. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!