Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké csak szexet akar?
Két éve vagyunk együtt, szeretem, de már unom hogy hónapok óta nem mentünk együtt sehova sem, csak munkából haza, otthonról munkába, és általában otthon vagyunk, a hétvégék szabadok de akkor sem megyünk sehova... Szexet minden este akar amivel nem is lenne probléma, de amikor mondtam neki hogy menjünk valamerre akkor mindig azt mondta hogy fáradt, de a szexhez sosem az.. Próbáltam már nagyon sokszor rávenni hogy menjünk el sétálni, vagy bárhova, de már nem merem neki mondani mert nem akarok egy olyan csaj lenni,aki mindenért szól.. Kb két hete mondta el hogy tetszik neki a barátnőm feneke, ami elég rosszul érintett, de tudom hűséget fogadott nem vakságot..
Pár hónappal ezelőtt pesig azt mondta h nem szeret, legalábbis már nem annyira, másnap pedig azt mondta hogy szeret. Viszont nem mond semmi olyat, pl csinos vagy vagy stb, de a munkatátsairól nagyon sokat beszél, nem tudom mit tegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!