Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem veszem észre ha bejövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszem észre ha bejövök egy férfinek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még,ebből kifolyólag tapasztalatlan (20 éves)

. Legjobb barátnőmmel ma beszélgettünk,hogy hogy kéne ismerkednem,mert szeretnék párkapcsolatot már.Mondta,hogy több haverja is küldött jeleket,de nem reagálok semmit,nem adok vissza jelzést,hogy szabad a pálya stb

De én meg mondtam,hogy én ezeket nem veszem észre.Meg honnan tudjam biztosra,hogy xy srác akar vmit,akivel eddig haver szinten voltam.

Eleve nagyon rossz ember ismerő vagyok. Ami azért gáz,mert 1,5 éve ismerem legjobb barátnőmet,de sokszor az ő dolgait sem ismerem fel. Ő meg úgy ki ismert 4 hónap alatt,hogy csak lestem ha rám néz kb mindent lát. Én is meglátom mostanában a dolgait.De nem mindig és már 1,5 év telt el.

Hogy vehetnék észre akkor bármit is egy vad idegenen vagy egy ismerősön.Akivel nincs szoros,bizalmas kapcsolatom mint legjobb barátnőmmel.

Szerintem eddig azért nem volt kapcsolatom,mert nem veszem észre a jeleket,de nagyon nem is tudok jeleket adni,szembe nézés mosolygás az meg van ha vki szimpatikus.De annyi. Nem tudom ezeket a helyzeteket kezelni :/

Van vagy volt vki hasonló cipőben?

2015. márc. 5. 20:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mint írtam ebben régi módi vagyok,szeretném azt,hogy egy férfi kezdeményezzen!Én egy férfihez sem fogok oda menni ismerkedni. Ha adok jelet ő kezdeményezzen,szerintem. De az is lehet,hogy mivel annyira megváltozott a világ.Nincs meg az a férfiakban,hogy kezdeményezzenek.

Nem hinném,hogy volt akkor barátnője.Mivel a városban rendszeresen láttam,mindig csak haverokkal.Azért évek alatt egyszer csak látnom kellett volna ha van barátnője.

2015. márc. 7. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Régebben még korrektebb volt a dolog, de ma sajnos a csajok is csak szórakoznak. Flörtölnek távolról, aztán sértve érzik magukat, ha valaki oda is megy. Igen változnak az idők. Szerintem egyáltalán nem csak fiú kezdeményezhet. Ezer és egy oka lehet annak, hogy nem "mer" oda menni hozzád.
2015. márc. 7. 11:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy sokan szórakoznak.De sok fiú,férfi ott rontja el,hogy jó részt cica babákhoz mennek oda.Nincsenek tisztában az adottságaikkal,meg azzal sem,hogy egy átlagos fiú egy póthajas,magassarkúban tipegős,talpig sminkes lányt próbál le szólítani. Volt egy ismerősöm aki ilyen csajokat szólított le és ő volt elkeseredve,aztán amikor többen mondták,hogy nézz tükörbe,gondolkozz. A srác elgondolkozott és kicsit átlagosabb külsejű lányoknál próbálkozott,asszem 2-3. próbálkozásra össze is jött egy lánnyal.
2015. márc. 7. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem feltétlen értek egyet. Mondjuk én utálom a magassarkús póthajas, talpig sminkes plázacicákat, de te elvárod, hogy egy fiú kezdeményezzen, utána meg leírod, hogy

Nézzen tükörbe, gondolkozzon el...

Persze van benne igazság, hogy az ember legyen tisztában önmagával. De sosem tudhatod az "előéletét" lehet hogy sokkal kevesebbet gondol magáról, ésmez3rt nem próbálkozik olyannál, akin3l amúgy lenne esélye. Mondjuk hetkig flörtölne velem egy lány napi szinten, akkor azért lehet, hogy közelednék felé. De ha szeretnéd megismerni, akkor simán te is elkezdheted a közeledést. Lehet hogy meghalt valakije és veszi az "adást" csak a gyász miatt jelenleg nem tudja hova rakni. Vagy bármi más lehet a háttérben. Úgyhogy nem értek egyet azzal, hogy CSAK a fiúk kezdeményezhetnek. Régen így volt, de akkor a lányok nem is röhögték körbe azt aki hozzájuk szólt és esetleg nem jött össze. Ma viszont ez megy.

2015. márc. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!