Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik ekkorát egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik ekkorát egy férfi ( ha lehet annak nevezni)?

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatról van szó,megismerkedett egy lánnyal ráadásul a kiscsaj nyomult rá ( neki is van barátja) a nap minden órájában beszéltek,barátom névnapom alkalmából haza is kísérte,ezután besokalltam és egyik reggel számon kértem,hogy mit szeretne? Mi is van köztük? Annyira felhúzta magát ezen,hogy úgy megragadta mindkét karom és megrángatott,hogy még pár napig ott virított az ujjlenyomata! Aztán mindenkinek azt mondta,hogy én mentem neki és azért lila a karom,mert visszatartott....ez mire jó?
2015. márc. 5. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bár faszi vagyok, de én a helyedben azonnal koptatnám!

Ez nem férfi hanem egy bunkó!

2015. márc. 5. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Védi a saját bőrét, hogy nem ő tette. De az nagyon rossz, hogy ilyen agresszíven neked támad egy kérdésért! Mi lesz később? (Én átgondolnám érdemes-e vele maradni.)
2015. márc. 5. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert gerinctelen.

Egy 4 éves kapcsolatban elő fordulhat simán, hogy az ellaposodás miatt új izgalmakat keres a másik. De lehet hogy simán csak tetszik neki a csaj és nem tudja mi lesz,(a kísérgetésből én erre tippelek) ezért talonban tart téged.

Ez attól is függ, hogy te hogy állsz a dolgokhoz, mennyire vagy féltékeny. De bármennyire is féltékeny és hisztis a másik, nem emelünk rá kezet!

Vagy hagyd ott, vagy vedd a dolgokat lazábbra és beszéljétek meg. Téged akar, vagy a másikat. Ha téged, akkor miért csinálja a másikkal amit csinál? Dugni akar-e? Vagy érzelmek is vannak?

2015. márc. 5. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ember. Baltát a szeme közé (legalábbis képletesen).
2015. márc. 5. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem hagytad el, ezért megteheti.

Már a rángatásnál ki kellett volna dobni, mert ez még csak a kezdet. ha vele maradsz, lesznek durvább verések is.

2015. márc. 5. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elnézed, hogy csajozik melletted, gondolta, hogy ezt is megteheti.
2015. márc. 5. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ideje szakítani. Elég sürgősen.
2015. márc. 5. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy gerinctelen állat.

Te pedig hülye vagy , hogy még egyáltalán vele vagy, ideje dobni.

2015. márc. 5. 10:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
2015. márc. 5. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Szakítsál.

Találsz majd normálisat.

2015. márc. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!