Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik ekkorát egy férfi ( ha lehet annak nevezni)?
Bár faszi vagyok, de én a helyedben azonnal koptatnám!
Ez nem férfi hanem egy bunkó!
Mert gerinctelen.
Egy 4 éves kapcsolatban elő fordulhat simán, hogy az ellaposodás miatt új izgalmakat keres a másik. De lehet hogy simán csak tetszik neki a csaj és nem tudja mi lesz,(a kísérgetésből én erre tippelek) ezért talonban tart téged.
Ez attól is függ, hogy te hogy állsz a dolgokhoz, mennyire vagy féltékeny. De bármennyire is féltékeny és hisztis a másik, nem emelünk rá kezet!
Vagy hagyd ott, vagy vedd a dolgokat lazábbra és beszéljétek meg. Téged akar, vagy a másikat. Ha téged, akkor miért csinálja a másikkal amit csinál? Dugni akar-e? Vagy érzelmek is vannak?
Azért, mert nem hagytad el, ezért megteheti.
Már a rángatásnál ki kellett volna dobni, mert ez még csak a kezdet. ha vele maradsz, lesznek durvább verések is.
Egy gerinctelen állat.
Te pedig hülye vagy , hogy még egyáltalán vele vagy, ideje dobni.
Szakítsál.
Találsz majd normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!