Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akik engem tudnak szeretni és nem a pénzemet? 20 év környékén.
A szüleim nagyon befolyásos emberek, emiatt az életem nagyon nehéz.
Már külön élek, van egy belvárosi lakásom és akármilyen autót kinézek, megveszik nekem és igazából azt csinálok egész nap, amit akarok...
Annyi a dolgom, hogy hó végén összeírjam a család összes kiadását, amolyan könyvelői feladat, de semmi több.
Rengeteg haverom van (nem barátok), szóval bármikor bármihez kedvem támad, megtehetem, szebbnél szebb lányokkal voltam már együtt, híresebbekkel is, modellel is, stb..
Egyáltalán nem vagyok hülyegyerek, pénzügyi diplomám van 21 vagyok, 2 nyelven beszélek és annyi pénzt kaptam már a szüleimtől, hogy akkor sem tudnám elszórni, ha életem végéig nem dolgoznék...
Ez mind szép és jó, azonban tudom, hogy egyetlen igaz barátom sincs és a lányok is csak a luxus körülmények miatt vannak velem.
Megelégeltem és úgy döntöttem, hogy kikerülök ebből a körből és nyitok a világ felé!
Van itt olyan esetleg, aki szívesen megismerkedne velem, valaki olyan, aki arra kíváncsi, hogy én milyen ember vagyok és nincs semmi hátsó szándéka?
Természetesen nem dicsekedni jöttem ide, és nem is várok sajnálatot, nem is érdemelnék semmi ilyesmit!
És elnézést kérek, ha valakit esetleg megsértettem ezzel!
Légyszi csak komoly hozzászólások legyenek!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!