Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik engem tudnak szeretni és nem a pénzemet? 20 év környékén.

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon befolyásos emberek, emiatt az életem nagyon nehéz.

Már külön élek, van egy belvárosi lakásom és akármilyen autót kinézek, megveszik nekem és igazából azt csinálok egész nap, amit akarok...

Annyi a dolgom, hogy hó végén összeírjam a család összes kiadását, amolyan könyvelői feladat, de semmi több.

Rengeteg haverom van (nem barátok), szóval bármikor bármihez kedvem támad, megtehetem, szebbnél szebb lányokkal voltam már együtt, híresebbekkel is, modellel is, stb..

Egyáltalán nem vagyok hülyegyerek, pénzügyi diplomám van 21 vagyok, 2 nyelven beszélek és annyi pénzt kaptam már a szüleimtől, hogy akkor sem tudnám elszórni, ha életem végéig nem dolgoznék...

Ez mind szép és jó, azonban tudom, hogy egyetlen igaz barátom sincs és a lányok is csak a luxus körülmények miatt vannak velem.

Megelégeltem és úgy döntöttem, hogy kikerülök ebből a körből és nyitok a világ felé!

Van itt olyan esetleg, aki szívesen megismerkedne velem, valaki olyan, aki arra kíváncsi, hogy én milyen ember vagyok és nincs semmi hátsó szándéka?

Természetesen nem dicsekedni jöttem ide, és nem is várok sajnálatot, nem is érdemelnék semmi ilyesmit!

És elnézést kérek, ha valakit esetleg megsértettem ezzel!

Légyszi csak komoly hozzászólások legyenek!

Köszi!

2015. márc. 4. 22:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, valamilyen szinten igazad van, már én is máshogyan írnám ki a kérdést, nem említve a pénzt. Nem hencegésnek szántam, egyszerűen csak sokat gondolkozom azon, hogy a közvetlen környezetem általában kihasznál és emiatt van velem... Igazából a magány fogalmazta a kérdésem.

De jókat írtak és mindent átgondolok holnaptól.

Egyébként nem kamu a kérdés, miért is lenne?

Vannak akik ilyenekkel szórakoznak? Én nem látnék benne értelmet..

2015. márc. 4. 23:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Igazából tényleg annyi a megoldás, hogy szakadj ki ebből a körből. Nem feltétlenül kell ismerkedésnél felfedni, hogy mennyi pénzed van. Vegyél ki egy szolidabb albérletet, bérelj egy egyszerűbb autót, hordj átlagos ruhákat és ismerkedj. Ha pedig megszeretnek azért aki vagy, akkor esetleg elmondhatod, hogy nem fenyeget az éhenhalás esélye. De amíg látszik rajtad, hogy ennyi pénzed van, akkor mindig tapadni fognak rád azok az emberek, akik csak a pénzedre vagy az összeköttetéseidre hajtanak, és ki akarnak használni.
2015. márc. 5. 00:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Írhatnál az érdeklődési körödről, hobbidról, stb. Jókat írtak a többiek! Remélem sikerülni fog!
2015. márc. 5. 00:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem nagyon szimpatikus a hozzáállásod, hogy felismerted, az a legjobb megoldás, ha változtatsz jelenlegi életviteleden. 21 éves vagy, bőven van időd, lehetőséged megtalálni azt a lányt, aki önmagadért szeret. Ilyen kérdéseknél elgondolkodik az meber, hogy mégis mit jelent a pénz, miért értékeljük olyan nagyra... (nem, nem ismerkedni akarok, mielőtt valaki azzal jönne, csak leírtam a véleményem) 24L
2015. márc. 5. 00:59
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

A fiú csóró, csak már máshogy nemtud csajt felszedni. Azt hiszi így megdughat majd egy csomó csajt, mert azt hiszik kőgazdag, nem kell magyarázkodni a csóró kecóján. Simán lefekszenek vele, mert azt hiszik később bekerülnek a jó életbe. :D

Meg kell hagyni ügyes ! :P Amúgy az igazi gazdagok élvezik, hogy mindenkit megkapnak egy menetre és nem akarják, hogy máshogy legyen

2015. márc. 5. 01:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Fúú de gazdag vagyok. Nem is tudom már elkölteni életem végéig a pénzem, mer nincsen mit. Na, gyertek csajok, jó leszek veletek, szimpátiából lepippanthattok. Oszt ha utána kérded, hogy a lém....hát mondom, arról volt szó szimpátiából csináltuk nem?
2015. márc. 5. 01:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Jajj majd mindjárt megsajnállak, ha lesz időm. Nem szeretem az ilyen embereket, mint te, hogy anyuci meg apuci megvesz mindent. Semmit nem mutattál fel az életben, alád toltak, autót, házat, diplomát...

Na mi van a pénz tényleg nem boldogít?

Kérdésre:

Vegyél egy szakadt Ladát, meg bérelj ki egy kis albérletet és úgy szedjél fel csajokat.

Mondjuk havi 80-100eből gazdálkodj havonta (sokaknak még ennyi fizetése sincs ám).

Na így szedjél fel csajokat, nem a szülök pénzével villogva. Egy zsák pénzzel bárki összeszedi a legszebb modellnek titulált r1b@ncokat.

Amelyik csaj így is elmegy veled, az biztos nem a pénzedért teszi. Így kiderül milyen is vagy valójában, amikor nem a mindent torzító lencsén (pénz) keresztül néznek rád.

A példát nem most találtam ki az életből származik, egy tehetős barátomnak, azt mondták, hogy a csajok csak a pénzért vannak vele. A srác vett egy szakadt Ladát, beköltözött a nagyanyja lepukkant parasztházába. Egy idő után megismerkedett egy lánnyal, 3 évig folytatta ezt az életmódot, majd megkérte a lány kezét. A lány igent mondott neki, majd ezután mondta el valójában egy jól menő céget vezet.

2015. márc. 5. 03:05
 18/21 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszoló is kamu, mert 3 évig nem lehet elkamuzni, hogy valakinek sokkal több pénze van mint amennyit mutat, vagy az a hölgy elég butuska, a kérdező meg azért kamu mert elég kivételes esetekben lehet meg 21 évesen a diplomád (persze ha nem kamu és előre elintézett)
2015. márc. 5. 04:15
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 ha kamunak tartod a te dolgod, sose nagyzolt a srác, ja és nem úgy van, mint a kérdező. Hogy anyu meg apu pénzén lett cége, egyszerű parasztemberek gyermeke, egy szakadt Zetorral kezdte, mára rengeteg gépe és alkalmazottja van. Persze van béjemvéje is, de a telepre egy gyönyörű szép UAZ-al jár ki. Szóval nem nagyon kellett neki mit titkolni, pusztán visszaállni az 5-6 évvel azelőtti életvitelére.
2015. márc. 5. 04:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A 15-ös válaszoló nagyon jól mondja.

Ekkora kamut. Gondolom már rengeteg privit kaptál a segíteni akaró lányoktól.

2015. márc. 5. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!