Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz velem ezután hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem ezután hogy vége minden szépnek és jónak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most lett vége egy elég komoly kapcsolatomnak. 14 évesen lettem szerelmes azóta együtt voltunk de most szakítottam, mert nem vagyok már szerelmes. Teszem hozzá neki adtam testem-lelkem. Viszont..most nagyon félek a jövőtől, nagyon félek hogy egyedül maradok, hogy majd nem kellek senkinek. Nem tudom mihez kezdjek magammal, egyedül érzem magam és magányosan. Veletek történ ilyesmi? Ti mit csináltatok ilyenkor? Mi lenne ilyenkor a legjobb? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm. 17 éves lány
2010. febr. 14. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz ellene tenni, de tudom, tapasztalom milyen ez az érzés. Hiába próbálod magad lefoglalni, bulik, haverok, csajozás, suli vagy meló, egyik sem megoldás. Majd az élet eldönti, hogy mi lesz, mást nem tudsz tenni. Kitartás!
2010. febr. 14. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan mar! Fogalmad sincs, hogy mennyi ido all meg rendelkezesedre! Dehogy maradsz egyedul.
2010. febr. 14. 12:57
 3/3 Futurare ***** válasza:
73%

Talán most ért véget az én kapcsolatom is. 3 és fél év, és még régebben is együtt voltunk. Eltiltottak tőle a tanulmányi eredményeim miatt. Egy hétvégén egyszer találkozhatunk(persze többször is találkozunk, megoldjuk), és amúgy is kollégista vagyok. Azt mondja, hogy neki nem elég, és nem érti miért teszek eleget a szüleimnek... talán itt a vég.

Szeretem őt! Talán ő már engem nem.

(ez mind pár perce történt)

M.H.

2010. febr. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!