Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véletlen megvertem a barátnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen megvertem a barátnöm és most nem áll szoba velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden az a helyzet, hogy néha viccelödünk egymásal és szivatjuk egymást. Barátnöm kitalálta hogy kib**szik velem. Este arra ébredek hogy valaki befogja a szám. Mikor kinyitottam a szemem egy embert látok simaszkban késsel a kezében. Most kb fél álomba felpatantam kicsavartam a kezéböl a kést, és párat rávertem a fejére. Mikor elkezdett sikoltozni akkor halottam hogy a barátnöm az. Utolag kiderült hogy a kés az mű volt. Ennek az erdeménye az lett hogy sikeresen kificamodott a karja, és elégé bedagadt az arca és felszakadt a szája. Mindezek után még ö van felháborodva és nem beszél hozzám. Most mégis mit kelett volna tegyek? Várjak hogy a betörö megkéseljen vagy mi?
2015. márc. 2. 21:57
1 2 3
 11/21 aladar12 ***** válasza:
neki kéne bocsánatot kérni, neked meg el kellett volna vinni orvoshoz.
2015. márc. 2. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne a srácnak bocsánatot kérnie????
2015. márc. 2. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon rossz ötlet volt a részéről. Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna.

Ha elvitted orvoshoz, akkor nem értem miért nem áll szóba veled. Ha meg nem vitted, akkor egy pöts voltál te is és megérdemlitek egymást.

2015. márc. 2. 22:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végülis szándékosan verted meg, csak nem tudtad hogy őt vered:D
2015. márc. 2. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Én levágnám a kezem.
2015. márc. 2. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Na én pont ilyenek miatt nem teszem ezt meg Párommal, mikor szóba került, azt mondta, nem tudná hogyan reagálna, meg azt is, hogyha az életét veszélybe érzi, még nekem sem kegyelmezne, ha poén, ha szívatás.

Bár amúgy sem tennék ilyet, hisz nem vagyok hülye. :D

Mint írták orvoshoz vidd el az sose árt. Aztán a barátnőd legalább megtanulja, vagy nem, hogy ha ilyet tesz kiszámíthatatlan a következménye. Vagyis nem, mert annyi eszének kellett volna lennie, hogy belegondoljon mit is reagálhatsz.

Szóval oké a poén, meg szívatás, de csak addig míg a másik nem sérül/het.

N

2015. márc. 2. 22:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
orvos igen, de azon belül olyanhoz, aki az aggyal foglalkozik, mert tök hülye, aki ilyennel poénkodik
2015. márc. 3. 07:11
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
En hagynam a csajt. Elegge fura modon viccelodik masokkal. Mindazonaltal,ha en arra ebrednek, hogy egy maszkos akarki van mellettem(bar ketlem,mivel az ajtok be vannak zarva es hallom, ha jarkal valaki) tuti nem vernem agyon az illetot.
2015. márc. 4. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:
46%

A kérdés címét látva azt akartam ide írni, hogy mégis hogy lehet valakit véletlenül megverni, de ez... :-D

Beszéljétek meg, lássa be ő is, hogy azért ez annyira nem vicces. (Ilyesmivel csak nálunk gyengébbekkel poénkodunk, már ha egyáltalán...)

2015. máj. 9. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:

ismered azt a szót hogy megszivat vagy hogy kitol ??? nem kell csillagozni :))

Amugy szó jó értelmében elég bolondok vagytok. Nem értem miért sértödött meg de hogy csak akkor szólt amikor már jól megverted....szólhatott volna hamarabb is. Lehet az a gáz, hogy nem ismerted meg az fáj neki :) jó tudom egy éves kérdés

2016. júl. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!