Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen megvertem a barátnöm és most nem áll szoba velem. Mit tegyek?
Ez nagyon rossz ötlet volt a részéről. Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna.
Ha elvitted orvoshoz, akkor nem értem miért nem áll szóba veled. Ha meg nem vitted, akkor egy pöts voltál te is és megérdemlitek egymást.
Na én pont ilyenek miatt nem teszem ezt meg Párommal, mikor szóba került, azt mondta, nem tudná hogyan reagálna, meg azt is, hogyha az életét veszélybe érzi, még nekem sem kegyelmezne, ha poén, ha szívatás.
Bár amúgy sem tennék ilyet, hisz nem vagyok hülye. :D
Mint írták orvoshoz vidd el az sose árt. Aztán a barátnőd legalább megtanulja, vagy nem, hogy ha ilyet tesz kiszámíthatatlan a következménye. Vagyis nem, mert annyi eszének kellett volna lennie, hogy belegondoljon mit is reagálhatsz.
Szóval oké a poén, meg szívatás, de csak addig míg a másik nem sérül/het.
N
A kérdés címét látva azt akartam ide írni, hogy mégis hogy lehet valakit véletlenül megverni, de ez... :-D
Beszéljétek meg, lássa be ő is, hogy azért ez annyira nem vicces. (Ilyesmivel csak nálunk gyengébbekkel poénkodunk, már ha egyáltalán...)
ismered azt a szót hogy megszivat vagy hogy kitol ??? nem kell csillagozni :))
Amugy szó jó értelmében elég bolondok vagytok. Nem értem miért sértödött meg de hogy csak akkor szólt amikor már jól megverted....szólhatott volna hamarabb is. Lehet az a gáz, hogy nem ismerted meg az fáj neki :) jó tudom egy éves kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!