Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom lány haverjai most azzal tömik a fejét, hogy miattam elhanyagolta őket, ilyenkor mit tegyek?
Már együtt vagyunk egy ideje,előttem volt pár lány haverja akikkel jártak ide-oda.
Eleinte próbáltam én is beilleszkedni közéjük,de nem tudtam, teljesen ellentéteim.
Aztán egyre kevesebbet találkozhattak, azt mondta,hogy mióta én vagyok neki nincs szüksége rájuk,nem érzi jól magát velük ha nem vagyok ott.
Kis idő után kiment velük,s megkapta tőlük,hogy mióta vagyok én megváltozott és hanyagolja őket,akkor eljött onnan.
Kb 2 hónapja már nem találkozott velük.Én most délután elég sokat aludtam,teljesen kifárasztott a tanulás,majd arra keltem fel,hogy megint elment velük, és most azt hajtogatják neki,hogy miattam már nem is törődik velük stb.
Kitudja miket találnak ki rólam,vagy valahogy próbálják befolyásolni.Mérges vagyok amiért elment,és rájuk is,persze ezt nem akarom mutatni se korlátozni ezt.
Érdekel a véleményetek,hogy jogosan érzem magam rosszul és jogosan idegesit?Mit tehetnék szerintetek?Azóta nem is írt,most úgy érzem látni se birom.
Nagyon örülnék néhány véleménynek,segítségnek!
20L
*találkozgattak
Persze én sosem mondtam erről semmit.
Ne érezd úgy, hogy látni se bírod. Kellett neki egy kis időtöltés ennyi. Ők kéznél voltak.
Ha hazajön akkor ugyanúgy megy a nap tovább.
2 eset van.
Elhiszi amiket mondanak és elhanyagol téged(ez akkor lehet ha nem szeret igazán)
Le...ja a véleményüket, és téged fog sajnálni, hogy ezek a lányok kibeszélnek és téged hibáztatnak, illetve ők is be akarják korlátozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!