Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kene tennem? Nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem? Nem tudok ezzel az erzessel mit kezdeni.

Figyelt kérdés

Mar 2 eve egyutt vagyok a baratommal mindkettonknek a masik az elso, mindig is ugy tekintettem magunkra mint a tokeletes parra, szemelyisegileg nagyon hasonlitunk, ritkan veszekszunk, kiegyensulyozott a kapcsolatunk,egy dolgot kiveve..szexualisan nem kivanom van hogy honapokig nincs koztunk semmi meg hosszabb csokolozas se es annyira nem is zavar.

Az utobbi idoben egyre tobbet gondolkoztam rajta, hogy meg szeretnek kicsit elni, milyen jo lenne ha par evvel kesobb talalkozunk es elotte tudok mast is megtapasztalni. Multheten talalkoztam egy sraccal aki nyiltan a tudtomra adta hogy tetszem neki, megmondtam neki hogy van baratom, megis azota csak ra gondolok es legutobb en kerestem ot..orakig beszelgettunk nagyon jol ereztem magam vele, fantazialtam is rola sokat de nem csaltam meg a parom..par napja beszeltem errol a baratommal, oszinten elmondtam neki mindent es ahogy megereztem hogy milyen lenne ot elvesziteni egyszeruen panikba estem es egybol megkerestem hogy hulye vagyok nem erdekel rajta kivul senki mas. Most megis megint elbizonytalanodtam, meg mindig gondolok a masik sracra. Mi a velemenyetek errol az egeszrol? Szerintetek ha igy erzek a masik srac irant akkor nem is szeretem a mostani parom? Vagy ez csak egy fellangolas az uj irant es nincs jelentosege? Nem gondoltam hogy valaha is fogok igy erezni..

18/L

2015. márc. 2. 10:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
pont az egyik barátnőm mondta ezeket, mintha az ő szavait olvasnám. Nézd, ez egy nagyon nehéz dolog lehet ennyi idő után, de értelme nincs. Ha már szakításra szánod rá magad és olyan jelleggel indulsz neki egy bezsélgetésnek ne hátrálj meg. Nehéz kimondani hogy szakítsatok, de már lkátszik az írásodból, hogy csak sajnálatból vagy vele, mert nem akarod emgbántani. Ez az akor amikor önzőnek kell lenned és azt kell tenned, amit szeretnél. Az pedig, ha már egy másik fiúról fantáziálsz ahhoz fog vezetni, hogy előbb utób meg fogod csalni.
2015. márc. 2. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!