Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik még mindig?
18 éve vagyunk házasok a feleségemmel.
Kérdeztem az előttem lévő pasijairól, és még mindig nem az igazat mondja. Ma már semmit nem számít, de még mindig hantázik. A számuk sem igaz, és a szüzességének elvesztését is 10 verzióban hallottam már.
De neked krvára nincs semmi közöd a múltjához! Az Ő dolga, hogy hányszor feküdt le, kivel és stb.
Én rég kinyírtam volna magam, ha x időnként ilyen hlyeségekkel zaklatsz, és naná, hogy csak odavetnék valamit, hogy hagyjál már békén vele.
TE elmondtad neki pontról pontra?!
Elgondolkodtattál, és igazad van. Semmi keresnivalóm, egy olyan nő mellett, aki szerint semmi közöm a múltjához. Ez eddig a legjobb érv a válás mellett. Utánajárok, és beadom a válást.
Ja, és igen, én minden elmondtam, még többet is, mint amit tudni akart, én azt hittem, hogy egy kapcsolat alapja az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!