Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a psim ne vegye rajtam észre hogy nagyon szeretem?
Szerintem az nem baj, hogyha kimutatod az érzelmeidet, persze néha nem árt kordában tartani is. Szerintem vagy a pasid nem úgy szeret mint te őt, vagy egyszerűen nála ennyire a nagy love:)
Amit tehetsz, hogy nem teszel semmit. Probáld felé célozgatni, hogy neked ez igy nem oké! Sok Sikert!:)
Hát igen, meg kell fontolni a szakítást.
Szerintem az egyáltalán nem baj, ha nagyon kimutatod a szeretetedet, egy normális férfi ettől csak még jobban fog szeretni. A probléma az, ha a párod semmibe vesz, lekezel, megsért a viselkedésével. Ez már elég egy szakításhoz.
De te ismered, te tudod eldönteni, hogy mit miért tesz. Pl. az unokaöcsémnek is igen hülye stílusa van, állandóan megbántja a nőjét, ha ott vagyok, már én érzem rosszul tőle magam, de közben meg nagyon szereti, és néhány nüansztól eltekintve jól elvannak egymással.
Vonulj kicsit háttérbe,legyél elérhetetlen kicsit számára,most ő hagy fusson utánad kicsit,hívjon randira stb.
Te most mást ne tegyél,meglátod,mit fog/vagy nem fog lépni.Abból azért sok minden kiderülhet.Ha nem fog változni semmi,akkor elgondolkodtatóak a továbbiak vele kapcsolatban.
én pl ha felhív azt szoktam mondani, h bocsi most nem jó, hívj vissza kicsit később.
de persze minden nap mondom neki, h szeretem, és éreztetem is vele, csak nem alázkodok meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!