Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi pénzt kell keresnie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kell keresnie havonta egy nőnek, hogy el tudjatok képzelni vele akár egy életet?

Figyelt kérdés
A kérdés férfiakhoz szól :D És nyilván nem véletlenül kérdezem. Sosem érdekelt, hogy kinek milyen vastag a pénztárcája, de az első alkalommal, hogy a párom (?) lényegesen többet keres nálam, felütötte a fejét az anyagi herce-hurca, mert én csak alacsonyabb életszínvonalat engedhetek meg magamnak. Tehát nem tudok minden olyan programon részt venni, amit ő kigondol és szeretne csinálni. Továbbá ő így nem látja a közös jövőnket. Következő alkalommal nem szeretnék ilyen problémával szembesülni, ezért érdeklődöm, hogy mi az általános vélekedés. (Mikor megismerkedtünk még nem keresett nálam annyival többet mint mostanság.)
2015. márc. 1. 02:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel mennyit keres a párom. Utálom, hogy minden a pénz körül forog, viszont sajnos ezzel együtt kell tudni élni. Én 160 ezret keresek, de ebből minden hónapban 44-50 ezret használok fel, igaz a szüleimmel élek. Beleadok a rezsibe, a kaját magamnak veszem teljes mértékben. Kicsit el kell szakadni a mai fogyasztó társadalom elvárásaitól. A hétvégi étterem helyett lehet otthon főzni, a wellnest egy jó kis hegyi túrára felcserélni stb, stb. Persze nem mondom, abszolút nincs luxus, magán tanár helyett saját magam tanulom itthon az angolt, meg mindent. Edzőterembe sem járok, a szobámban csinálok erősítő gyakorlatokat és a divatos ruhákat inkább hasznos (decathlonos) sport cuccokra cseréltem, mert azok sokáig bírják és ezerszer kényelmesebbek. Így fényűzés nincs, viszont legalább a bankszámlám gyarapszik, és minden este nyugodtan fekszem le, mert nem kell aggódnom a holnap miatt. Ez szerintem mindennél többet ér. A költségvetésem mindig a fizetésemhez igazítom. Tehát ha kétszer annyit keresnék mint most, akkor dupláznám a havi kiadható pénz mennyiségét is.
2015. márc. 1. 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:

16-os:

Megnyugodhatsz, mert nem lakok 12 emberrel együtt. A keresetem és a tartalékaim bőven elegendőek ahhoz hogy akár egyedül béreljek egy lakást, ott ahol élek. Egy 3 szobás lakást bérelni rezsivel, mindennel együtt a keresetem 30%-a, szóval nem vág földhöz.

Szép dolog ez, hogy téged a pénz nem boldogít, de nekem voltak időszakok amikor tényleg nem volt semmim se és jelenleg a pénzemmel, az anyagi biztonságommal boldogabbnak érzem magam. Az hogy te nem képezel tartalékokat és feléled minden pénzed a te döntésed. Ha neked jobb a létbizonytalanság és az, hogy sose mehetsz el üdülni egyet mondjuk Hawaiira, az a te döntésed következménye. Ezt a Hawaiira történő utazást én akár megtehetem egy szabad hétvégémen is. Csak épp minek? Tengerpart van itt is ahol élek, minden nap ott mászkálok. Szóval lehet ezt okosan is, arról nem tehetek, hogy te lusta vagy gondolkodni :)

Na de lehet tényleg én vagyok a buta és neked van igazad... :D

2015. márc. 1. 11:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem annyit keressen a nő amennyiből el tudja tartani magát... Hogy na e férfinak kelljen és ha nincs a férfi se kerüljön a padlóra.
2015. márc. 1. 12:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint az a legjobb, ha anyagilag közel egy szinten vagytok. De ettől sokkal fontosabb, hogy tudjátok mit akartok, ha a férfi úgy érzi, hogy veled tudja majd leélni az életét, akkor szerintem ez a "probléma" is áthidalható. Ha már ezen fennakad egy kapcsolat akkor annak nincs jövője.
2015. márc. 1. 15:42
 25/27 anonim ***** válasza:

22-es.

Igen, ebből látszik a beszűkült látóköröd. Neked így jó, és egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy másnak nem feltétlenül.

Amúgy velem kapcsolatban ez most pont egy rossz példa volt, mert bár Hawaii-on még nem jártam, kifejezetten szeretek utazni, és voltam már jópár helyen :) Ehhez nem kell valami sok pénz.

Tényleg ilyen szélsőséges vagy? Nem élem fel minden pénzem, hanem okosan költöm el arra, ami boldoggá tesz. És nem kuporgatok egy életen át, mint ezek szerint te.

De lehet, hogy lusta vagyok gondolkodni :D

Igazából csak annyi a lényeg, hogy attól még, hogy te úgy érzed jól magad, hogy van egy vastag bankszámlád, ne hidd hogy mindenkinek ez a boldogság. Én például a sok szabadidőt preferálom, hogy bejárhassam a világot, és nem csak egy hétvégére leugorhassak Hawaii-ra, hogy elmondhassam, hogy ott is voltam :D

2015. márc. 1. 15:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Bármilyen furcsán hangzik egyébként én is szeretek utazni, és jártam is már rengeteg országban, szám szerint 17-ben. Ráadásul, ha nagyon akarom két-három évig nem dolgozok csak utazgatok, már megtehetem, van rá elég tartalékom. Ha van pénzed, akkor szabadidőd is van mert nem vagy rákényszerülve, hogy dolgozz. Tervezek is venni egy hajót, egy föld körüli utazás céljából. Persze ezt is úgy teszem majd, hogy ne éljem fel a tartalékaimat, mint te. Sőt a befektetéseim akkor is termelni fogják nekem a pénzt :)

Igen, én boldog vagyok a pénztől, szeretem ha nem kell az anyagi problémák miatt aggódnom. Az hogy te az üres bankszámládat preferálod az legyen a te bajod. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy ő akarja.

2015. márc. 1. 17:36
 27/27 anonim ***** válasza:

Látod erről beszélek :D Teljesen szélsőséges vagy :D Vagy üres a bankszámlám, elcseszem az életem, vagy úgy élek mint te :D:D Szörnyű.

Ezek után bármit is állítasz, nem hiszem el, hogy te egy boldog ember vagy... Maximum a felszínen. De ne legyen igazam.

Viszont szerintem ez egy parttalan vita, mert nem akarod megérteni, hogy nem csak a te elképzeléseid és életstílusod vezet valahova.

2015. márc. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!