Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell keresnie havonta egy nőnek, hogy el tudjatok képzelni vele akár egy életet?
16-os:
Megnyugodhatsz, mert nem lakok 12 emberrel együtt. A keresetem és a tartalékaim bőven elegendőek ahhoz hogy akár egyedül béreljek egy lakást, ott ahol élek. Egy 3 szobás lakást bérelni rezsivel, mindennel együtt a keresetem 30%-a, szóval nem vág földhöz.
Szép dolog ez, hogy téged a pénz nem boldogít, de nekem voltak időszakok amikor tényleg nem volt semmim se és jelenleg a pénzemmel, az anyagi biztonságommal boldogabbnak érzem magam. Az hogy te nem képezel tartalékokat és feléled minden pénzed a te döntésed. Ha neked jobb a létbizonytalanság és az, hogy sose mehetsz el üdülni egyet mondjuk Hawaiira, az a te döntésed következménye. Ezt a Hawaiira történő utazást én akár megtehetem egy szabad hétvégémen is. Csak épp minek? Tengerpart van itt is ahol élek, minden nap ott mászkálok. Szóval lehet ezt okosan is, arról nem tehetek, hogy te lusta vagy gondolkodni :)
Na de lehet tényleg én vagyok a buta és neked van igazad... :D
22-es.
Igen, ebből látszik a beszűkült látóköröd. Neked így jó, és egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy másnak nem feltétlenül.
Amúgy velem kapcsolatban ez most pont egy rossz példa volt, mert bár Hawaii-on még nem jártam, kifejezetten szeretek utazni, és voltam már jópár helyen :) Ehhez nem kell valami sok pénz.
Tényleg ilyen szélsőséges vagy? Nem élem fel minden pénzem, hanem okosan költöm el arra, ami boldoggá tesz. És nem kuporgatok egy életen át, mint ezek szerint te.
De lehet, hogy lusta vagyok gondolkodni :D
Igazából csak annyi a lényeg, hogy attól még, hogy te úgy érzed jól magad, hogy van egy vastag bankszámlád, ne hidd hogy mindenkinek ez a boldogság. Én például a sok szabadidőt preferálom, hogy bejárhassam a világot, és nem csak egy hétvégére leugorhassak Hawaii-ra, hogy elmondhassam, hogy ott is voltam :D
Bármilyen furcsán hangzik egyébként én is szeretek utazni, és jártam is már rengeteg országban, szám szerint 17-ben. Ráadásul, ha nagyon akarom két-három évig nem dolgozok csak utazgatok, már megtehetem, van rá elég tartalékom. Ha van pénzed, akkor szabadidőd is van mert nem vagy rákényszerülve, hogy dolgozz. Tervezek is venni egy hajót, egy föld körüli utazás céljából. Persze ezt is úgy teszem majd, hogy ne éljem fel a tartalékaimat, mint te. Sőt a befektetéseim akkor is termelni fogják nekem a pénzt :)
Igen, én boldog vagyok a pénztől, szeretem ha nem kell az anyagi problémák miatt aggódnom. Az hogy te az üres bankszámládat preferálod az legyen a te bajod. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy ő akarja.
Látod erről beszélek :D Teljesen szélsőséges vagy :D Vagy üres a bankszámlám, elcseszem az életem, vagy úgy élek mint te :D:D Szörnyű.
Ezek után bármit is állítasz, nem hiszem el, hogy te egy boldog ember vagy... Maximum a felszínen. De ne legyen igazam.
Viszont szerintem ez egy parttalan vita, mert nem akarod megérteni, hogy nem csak a te elképzeléseid és életstílusod vezet valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!