Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzone lenne?
Figyelt kérdés
A sráccal nagyon jól megvagyunk, én azt hittem, hogy akar valamit, mert utalt rá....de most hogy mondjuk úgy becsajozott, már nem is írt. Ráirtam én, mert szükségem volt rá, hogy kibeszéljek magamból egy dolgot (halál) és ő az egyetlen, akivel ezt megtehetném. Erre közölte hogy becsajozott. írtam hogy sok sikert. Ő pedig, kérdezte, hogy itt leszek-e ha vigasztalni kellesz?
Nem akar tőlem semmit? Hagyjam, vagy legyünk barátok?
2015. febr. 28. 19:20
1/5 A kérdező kommentje:
20/l 27/F
2015. febr. 28. 19:22
3/5 A kérdező kommentje:
Becézett, írta lefekvés előtt, hogy menjek, bújjak hozzá, sőt szexxel kapcsolatban is felhozott dolgokat...ilyesmikkel. Vagy ezt én túlfantáziáltam?
2015. febr. 28. 19:42
4/5 anonim válasza:
lehet akit felszedett csajt, annak elobb leesett mint neked, vagy ot valamiert jobban akarta
es igy te hatterbe szorultal most
szerintem maradhattok baratok, csak nehogy beleszeress:)
5/5 anonim válasza:
Komoly srác :D Tiszta pimp xD
Kérdező,te már rég a markába vagy. Onnan nincs menekvés xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!