Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet ilyenkor tenni? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni? Ki a helyes döntés?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel mostanában nagyon rossz a kapcsolatunk, ezért vissza is költöztem az állandó albérletembe.

Ma úgy alakult, hogy megint ott alszom nála, viszont a lakótársam rosszul lett, és megkért, hogy ne hagyjam magára.

Ezt viszont a barátnőm sérelmezi, hogy én a barátomat választottam helyette.

Szerintem ez nem így van - mondtam -, de ilyen esetben nem hagyhatom itt a barátom.

Hogy mondjam, bizonyítsam be neki, hogy nélküle én fél ember vagyok, hogy ő kell nekem?

2010. febr. 13. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellene értetni a barátnőddel, hogy nem viccből találta ki a lakótársad, hogy rosszul van, ilyet nem kér az ember ok nélkül. És ha mentőt kéne hozzá hívni éjszaka, s nincs senki, aki megtegye?

Várhat a barátnő egy napot, nem múlhat ezen a lakótársad egészsége!

2010. febr. 16. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nem irtad a korodat...azt sem hogy mióta vagytuk együtt sem az ő korát...lényegtelen!Lényeg viszont hogy te abszolút jól tetted hogy a barátoddal maradtál egy barát mindig ott lesz ha az tényleg egy barát(nem haver span stb) viszont ha ezt nem érti meg a barátnőd...akkor sajnos nem tudok miről beszélni...megértem hogy nagyon szereted és hogy mindent elkövetnél annak érdekében hogy tudja azt amit érzel,de egy nőt megérteni egy férfi érzéseiről lehetetlen...minden nőnek saját egyéni kis gondolkodása van ...bármit mondasz bármit tehetsz ugyis az lesz amit ő akar pláne ha teis szereted!Ezek után ugy gondolom a dolog csak rajtad áll!;)
2010. febr. 16. 11:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem írtam a korunkat, de nem tinikapcsolat, ha érted, mire gondolok... :-)

Bonyolult a női lélek, erre már magam is rájöttem...

2010. febr. 17. 23:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nőként mondom, hogy ez önző volt tőle.
2010. febr. 18. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!