Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni? Ki a helyes döntés?
A barátnőmmel mostanában nagyon rossz a kapcsolatunk, ezért vissza is költöztem az állandó albérletembe.
Ma úgy alakult, hogy megint ott alszom nála, viszont a lakótársam rosszul lett, és megkért, hogy ne hagyjam magára.
Ezt viszont a barátnőm sérelmezi, hogy én a barátomat választottam helyette.
Szerintem ez nem így van - mondtam -, de ilyen esetben nem hagyhatom itt a barátom.
Hogy mondjam, bizonyítsam be neki, hogy nélküle én fél ember vagyok, hogy ő kell nekem?
ha hosszú rossz idő után lemondasz egy kibékülős estét (esetleg szexmentes időszak után egy erre lehetőséget) persze hogy zokon veszi. az is számít hogy lakótársad milyen nemű. lehet hogy ő készült valamivel erre az estére és most úgy érzi ez felesleges volt.
hogy hogy bizonyítsd be neki hogy szükséged van rá? ne csak szavakkal hanem tettekkel. az a baj nem írtad mi volt az oka hogy megromlott a viszonyotok, de ha már akkor is benne volt, hogy megbeszélt dolgokat lemondasz más ügyek miatt szintén lehet oka annak, ha most kiakadt
Köszönöm a sok választ!
Ha van még "jó tanács", szívesen fogadom... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!